«Υπήρχε μεγάλη προσφορά»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος του Α.Σ ΠΑΟΚ, Άλκης Ησαιάδης και μίλησε για την συλλογή τροφίμων που έγινε έξω από το γήπεδο της Τούμπας πριν αλλά και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.
Πηγή: arenafm.gr
«Υπήρχε μεγάλη προσφορά»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Παρά την κόπωση όλης της μέρας και την νύχτας ανταμείφθηκε η δουλειά μας και μάλλον θα συνεχιστεί και σήμερα. Υπήρχε και υπάρχει πολύ μεγάλη προσφορά. Υπάρχει ένα φορτηγό που φορτώνει τυρί το οποίο θα μοιραστεί στις Μητροπόλεις και θα γίνει διανομή γύρω στους δύο τόνους τυρί. Αυτό που έγινε, συνέβη για τέταρτη χρονιά βοηθηθήκαμε πολύ στον αγώνα που κάναμε. Ήρθαν και κάποιοι ιδιώτες παραγωγοί και έφεραν την ώρα του αγώνα τρόφιμα.

Θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομία που βοήθησε στο να υπάρχει μεγαλύτερη προσβασιμότητα. Ήρθαν άνθρωποι που έφεραν περίπου έναν τόνο πατάτες από την Αριδαία. Το ένα φορτηγό έφυγε πριν την λήξη, τα δύο κατά την διάρκεια και το ένα μετά την λήξη. Δεν είδαμε το παιχνίδι αλλά άξιζε ο κόπος. Ο κόσμος ξέρει το καθήκον του και συμμετείχε για ακόμα έναν χρόνο. Θα συνεχιστεί αυτό και υπάρχουν επιχειρήσεις που μας καλούν τις επόμενες μέρες αλλά και ανώνυμες προσφορές».

Διαβάστε ακόμη...