Με τα μάτια της ΠΑΕ

Αν δε σε θέλει...
Πηγή: paokfc.gr
Με τα μάτια της ΠΑΕ

Δοκάρια, πέναλτι που δεν δόθηκε, χαμένα τετ α τετ σε κενή εστία, απ΄όλα είχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, εκτός από το γκολ.... Το τελικό 0-0 δεν αντικατοπτρίζει ούτε την εικόνα του αγώνα, ούτε την προσπάθεια που κατέβαλε ο Δικέφαλος για να κρατά εκείνος την τύχη του στα χέρια του για την πρώτη θέση στα πλέι οφ...

Αυτή τη φορά η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη μπήκε από πολύ νωρίς με απειλητικές διαθέσεις, με την τριάδα Μακ , Περέιρα και Παπαδόπουλου να προσπαθεί να βρει την κατάλληλη συνεργασία που θα ξεκλειδώσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Αστέρα Τρίπολης. Ο Ρόμπερτ Μακ είχε χαμένο τετ α τετ, σουτ στο δοκάρι και θα μπορούσε να έχει και κερδισμένο πέναλτι αν ο Μάνταλος δεν έδειχνε να συνεχιστεί το ματς μετά το μαρκάρισμα στον Σλοβάκο. Αυτές ήταν οι καλύτερες φάσεις του ημιχρόνου, μαζί με ένα σουτ του Κάτσε που «έγλειψε» το δοκάρι.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ βρήκε τον Αστέρα ακόμη πιο οπισθοχωρημένο, παρόλα αυτά έδωσε ρυθμό στο ματς, με τον κορυφαίο του γηπέδου Αλέξανδρο Τζιόλη να προσπαθεί και κάθετα και με αλλαγές παιχνιδιού να δώσει ποικιλία στις επιθέσεις της ομαδας του κι ενώ η άμυνα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στα μαρκαρίσματα στα μετόπισθεν. Ανάμεσα στις 17 (!!) τελικές προσπάθειες του ΠΑΟΚ υπήρξαν εκ νέου δοκάρια ( Κουλούρης ), κακές εκτιμήσεις, αλλά και μια απίστευτη ευκαιρία του Πόζογλου που έκλεψε τη μπάλα από τον Σανκαρέ στη μικρή περιοχή και με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα σούταρε άουτ!

Το τελικό 0-0 αφήνει τον ΠΑΟΚ στους 4 βαθμούς και τα επερχόμενα ματς με τον Παναθηναϊκό φαντάζουν η μεγαλύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρώτη θέση στο μίνι τουρνουά.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ , Ρατς , Κόστα , Τζαβέλλας , Κίτσιου , Τζιόλης , Νομπόα (79′ Κ.Σαββίδης ), Μακ (72′ Πόζογλου ), Κάτσε , Περέιρα , Παπαδόπουλος (60′ Κουλούρης )

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μάσα (87′ Ζησόπουλος), Μπαντιμπανγκά (84′ Τσοκάνης), Ρόλε (75′ Φερνάντεζ), Μπαράλες

Διαβάστε ακόμη...