Παρέμβαση εισαγγελέα για το πανό!

Μετά τη δημοσιοποίηση του πανό τεραστίων διαστάσεων που ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατά των Αλαφούζου, Μελισσανίδη, Πατέρα και Σαββίδη κινητοποιήθηκε ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου!
Πηγή: sdna.gr
Παρέμβαση εισαγγελέα για το πανό!

Το βίντεο που κυκλοφόρησε χθες στο Διαδίκτυο έδειχνε την κατασκευή του πανό στο χώρο πάρκινγκ του γηπέδου «Καραϊσκάκης» που θα έχει ως αποδέκτες τους Γιάννη Αλαφούζο, Δημήτρη Μελισσανίδη, Νίκο Πατέρα, αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη, όπως αποδείχθηκε αργότερα! Για κάθε έναν, μάλιστα, υπήρχε και ανάλογο... μήνυμα! Οι συγκεκριμένες εικόνες έφτασαν στον αθλητικό εισαγγελέα, ο οποίος κινητοποιήθηκε άμεσα.

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ενημέρωσε τη ΓΑΔΑ για την ύπαρξη του πανό και τους υπογράμμισε πως δεν θα πρέπει να περάσει στο ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη. Τους προειδοποίησε, μάλιστα, πως αν περάσει θα ελεγχθούν πειθαρχικά όλοι οι υπεύθυνοι.

Μετά την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση όλων των εμπλεκομένων αρχών σε περίπτωση που «ανέβει» στο ΟΑΚΑ κάποιο υβριστικό πανό ή ακόμα και το συγκεκριμένο! Σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν τα ματς διακόπηκαν μέχρι να «κατέβει».

Διαβάστε ακόμη...