Θα ξεχάσουμε σύντομα πόσα πλήρωσε ο Ιβάν

Από sportday.gr: Το θέμα είναι αν τελικά, τα 11 εκατομμύρια των χρεών και άλλα τόσα που πλήρωσε στα τρία πρώτα χρόνια της θητείας του ο Ιβάν, θα μπαίνουν μπροστά από κάθε επόμενη αποτυχία. Μπροστά από έναν αποκλεισμό ή έναν χαμένο τελικό.
Πηγή: sportday.gr
Θα ξεχάσουμε σύντομα πόσα πλήρωσε ο Ιβάν

Δηλαδή θα λένε οι ΠΑΟΚτσήδες, αφού πλήρωσε τα χρέη, δεν πειράζει, ας μείνουμε πίσω από τους γνωστούς και μόνιμους πρωταθλητές.

Ποιος σκέφτεται με αυτές τις λογικές;
Τα εκατομμύρια της αποπληρωμής του χρέους στο Δημόσιο, και μερικά ακόμη που είχαν προηγηθεί και είχε αναλάβει ο Ιβάν, ανακούφισαν όλους όσους τα δημιούργησαν και δεν αργούσε η μέρα που θα οδηγούνταν στα κρατητήρια ή θα βρίσκονταν αντιμέτωποι με κατασχέσεις και διαπόμπευση.

Από κει και πέρα, υπάρχει αυτό ακριβώς για το οποίο ήρθε στην Τούμπα αυτός ο συνεπής άνθρωπος και δεν είναι άλλος από το να φτιάξει μια σπουδαία ομάδα. Να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα είναι ανταγωνιστικό, δεν θα κάνει εκπτώσεις στις επιλογές του και κυρίως, θα αλλάξει ο ίδιος τη νοοτροπία του… τα περιμένω όλα από την πρώτη Κυριακή. Θα πρέπει να συνθηκολογήσει για έναν αγώνα ενάντια και στο σύστημα και αν θεωρήσει ότι πρέπει να γίνει το σύστημα, στο μέτρο του νόμιμου και του λογικού, να το κάνει.

Ο Ιβάν είναι αδικημένος. Είναι ο παράγοντας που θα ήθελαν όλες οι ελληνικές ομάδες και δεν τον έχουν. Και επιπλέον γελούν με όσα ΔΕΝ έχει καταφέρει μετά από τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Τον σέβονται για το μέγεθός του, τον κοροϊδεύουν γιατί δεν εισέπραξε όσα θα μπορούσε, διότι οι επιλογές του ήταν για κλάματα. Οπως άλλωστε αποδεικνύει η βαθμολογία και οι συχνές ανατροπές με απολύσεις και αναδιαρθρώσεις σε καίρια πόστα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ίσως να μη βρισκόμαστε μακριά από την ημέρα που θα προχωρήσει σε μια ακόμη σημαντική επένδυση για τον ΠΑΟΚ (αλλά περισσότερο για τον ίδιο...) με ένα αθλητικό κέντρο. Θα μας εντυπωσιάσει και πάλι. Θα τον αποθεώσουμε.

Ίσως αυτή να είναι η κατάλληλη στιγμή να συνδυάσει ένα μεγάλο έργο με έναν τίτλο. Αφού προηγουμένως δημιουργήσει τη μεγάλη ομάδα.

Tου Γιώργου Ζαχαριάδη

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...