Μεγάλη νίκη Ιβάν-ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Σε μεγάλη νίκη του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ εξελίχθηκε η διαδικασία της ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου στην ΕΠΣΠ. Όπως είναι γνωστό Ένωση Ποδοσφαιφικών Σωματείων Μακεδονίας προκήρυξε εκλογές για τις 25 Ιουνίου.
Πηγή: inpaok.com
Μεγάλη νίκη Ιβάν-ΠΑΟΚ!

Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε από τα Χριστούγεννα για τους δυο υποψηφίους Βαγγέλη Γραμμένο και Βασίλη Σχιζοδήμο.

Το θέμα δεν αφορούσε ούτε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ούτε τον μεγαλομέτοχο της μέχρι που έγινε γνωστό ότι ερυθρόλευκοι κύκλοι έδειξαν ενδιαφέρον(!) για να χάσει τις εκλογές ο Βαγγέλης Γραμμένος που συμμετέχει ενεργά στην ομάδα που αντιπολιτεύεται το άρρωστο σύστημα της ΕΠΟ. Σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στην Τούμπα, σωματεία της ΕΠΣΜ δέχθηκαν περίεργες πιέσεις επηρεασμού, προκειμένου να μην στηρίξουν την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου.

Οι εξελίξεις δεν άργησαν να γίνουν γνωστές στην Τούμπα. Η εμπλοκή του λιμανιού στις εκλογές προξένησε την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη που θεωρώντας ηθικό το θέμα, έδωσε εντολή συμμετοχής του διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση, στο ψηφοδέλτιο του Βαγγέλη Γραμμένου ενώ παράλληλα κατέστησε σαφές ότι δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης του (όπως άλλωστε και ο Α. Σ. ΠΑΟΚ που έχει δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΠΣΜ) στον νυν πρόεδρο.

Η κίνηση του ΠΑΟΚ είχε ως αποτέλεσμα η πλάστιγγα υπέρ του Βαγγέλη Γραμμένου καθώς η πλειοψηφία των σωματείων έδειξε έμπρακτα τη διάθεση στήριξης του Βαγγέλη Γραμμένου, γεγονός που ανάγκασε τον έτερο υποψήφιο, Βασίλη Σχιζοδήμο να αποσύρει την υποψηφιότητα της παράταξης του.

Διαβάστε ακόμη...