Η ΠΑΟΚτσίδικη… σιέστα, τελείωσε!

Από sdna.gr: Η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να αποπληρώσει τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Ελληνικό δημόσιο, έσπασε τα δεσμά της ομηρίας του Δικεφάλου και παράλληλα αφύπνισε τους οπαδούς του.
Πηγή: sdna.gr
Η ΠΑΟΚτσίδικη… σιέστα, τελείωσε!

Μήνες τώρα ο κόσμος βρισκόταν σε μεσημεριανή... σιέστα. Είχε χαθεί κάθε ενδιαφέρον για την ομάδα, την πορεία της και τα προβλήματα της. Σαφώς ενοχλημένος ο κόσμος από την αγωνιστική αποτυχία που κατέγραψε ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ο ΠΑΟΚ και επηρεασμένος από το δηλητήριο που επί μήνες έχυναν σχετικοί και άσχετοι στη Θεσσαλονίκη –κυρίως- απομακρύνθηκε από την Τούμπα.

Ο συνδυασμός απογοήτευσης, μιζέριας –που εντέχνως διοχετεύτηκε στον κόσμο- και απογοήτευσης, δημιούργησε καχυποψία στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη. Η Τούμπα άδειασε και ο κόσμος έδειχνε αδιάφορος για την ομάδα. Ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ο κόσμος από ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας, μετατράπηκε σε νωχελικό παρατηρητή που προσπαθούσε (χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον είναι η αλήθεια) να αντιληφθεί τι συμβαίνει.

Κόμπλεξ και συμφέροντα κατάφεραν για ένα διάστημα να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον καταστροφολογίας γύρω από τον ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενοι κυρίως την αποτυχία της ομάδας να επιτύχει τους αγωνιστικούς της στόχους. Χωρίς ίχνος σεβασμού προς την ομάδα και τον ιδιοκτήτη της, απαξίωσαν τα πάντα σε μια προσπάθεια να αποσταθεροποιήσουν τον οργανισμό του Δικεφάλου προκαλώντας ίντριγκες και έριδες που γνωρίζουμε ποια κατάληξη έχουν σε λαοφιλείς ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ.

Ακόμα και την παραμονή της αποπληρωμής των χρεών, υπήρχε έντονη αμφισβήτηση και καταβαλλόταν προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τους κομπλεξικούς της Θεσσαλονίκης και τους πιστούς υπηρέτες συμφερόντων (επιχειρηματικών και ποδοσφαιρικών) που εδρεύουν στην Αθήνα.

Ο Ιβάν Σαββίδης, με την κατάθεση του εγγράφου που βεβαίωνε τη μεταφορά του ποσού στη Ελληνικό δημόσιο από τον λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε τη δική του απάντηση στέλνοντας στο καναβάτσο όσους επί σειρά μηνών κατάφερναν να παρουσιάσουν μια εικόνα αποσύνθεσης για τον Δικέφαλο.

Ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία του ομογενή επιχειρηματία δεν είναι το γεγονός ότι απάλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη θηλιά των χρεών αλλά το γεγονός ότι αφύπνισε τον κόσμο. Ο ενθουσιασμός που προκλήθηκε στις τάξεις των φιλάθλων του Δικεφάλου και το μπαράζ ανακοινώσεων από τους οργανωμένους συνδέσμους αποτελεί τη μεγαλύτερη τιμωρία όσων έκαναν τρόπο ζωής την προσπάθεια να δηλητηριάσουν τον κόσμο και να τον στρέψουν απέναντι στην ίδια του την ομάδα. Ο κόσμος υποδέχθηκε την εξέλιξη στο θέμα των χρεών, με μεγαλύτερη θέρμη απ΄ ότι θα υποδεχόταν ένα πρωτάθλημα.

Η απόφαση του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Νεάπολης, να σπάσει την αποχή που είχε αποφασίσει πριν από λίγους μήνες και να επιστρέψει στο γήπεδο, καθώς επίσης και η ανακοίνωση ιστορικού συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Θύρα 4 (όπως και των υπολοίπων συνδέσμων) αποτελούν τον χειρότερο εφιάλτη όσων από βλακεία ή δόλο «έπαιζαν» με το μυαλό του ΠΑΟΚτση.

Υ. Γ. 1 Διέκρινα μια ταραχή και στο πολιτικό σύστημα για την απαλλαγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τα δεσμά των χρεών. Περαστικά σας παιδιά. Καταγράφεστε όλοι και θα εισπράξετε το αντίτιμο που σας αναλογεί.

Υ. Γ. 2 Στείλτε, στείλτε. Ξέρετε εσείς τι. Οι εξελίξεις θα γίνουν χιονοστιβάδα που θα σας καταπλακώσει. Εμείς εδώ είμαστε. 

Tου Κώστα Βασιλόπουλου

Διαβάστε ακόμη...