Ζητά πολλά ο Ιβάν; Δίνοντας περισσότερα;

Aπό pamesports.gr: Η αλήθεια είναι πικρή σα φάρμακο αλλά... Είναι φάρμακο! Κι ωφελεί σοβαρά την υγεία.
Πηγή: pamesports.gr
Ζητά πολλά ο Ιβάν; Δίνοντας περισσότερα;

Είναι λοιπόν αλήθεια πως εάν κι εφ' όσον ο ΠΑΟΚ δεν περάσει την ερχόμενη Τετάρτη από το Περιστέρι κόντρα στον – αήττητο εκεί - Ατρόμητο, η Τούμπα δεν θα πλημμυρίσει την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον Αστέρα.

Είναι ηλίου φαεινότερο πως ναι μεν, οι φίλοι του «δικέφαλου» υποκλίθηκαν στον Ιβάν Σαββίδη για την εξόφληση των χρεών της ΠΑΕ. Ακόμη κι οι επιφυλακτικοί μέχρι σκληρά κριτικοί Σύνδεσμοι (υπ)έγραψαν ύμνους για τον «τσάρο» της Τούμπας. Δεν παρέλειψαν δε, να ξύσουν την... πληγή τα αγωνιστικής αποτυχίας. Με άλλα λόγια; Την κρατούν ανοικτή. Κάηκαν στο γάλα, βλέπετε!

Με νίκη ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι αλλάζει το σκηνικό. Φουντώνει τον άνεμο του ενθουσιασμού τον οποίο προκάλεσε ο Ιβάν Σαββίδης με την κατάθεση 11.000.000 ευρώ στον κρατικό κορβανά. Για την λύτρωση της ΠΑΕ από τον βραχνά των χρεών. Με νίκη ο ΠΑΟΚ στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο πλημμυρίζει η Τούμπα για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα...

Καλώς ή κακώς αυτή είναι η πάσα αλήθεια. Κακώς, κατά την ταπεινή μας άποψη. Τούτο δε, επειδή ο εκ Ρωσίας ορμώμενος ομογενής επιχειρηματίας ουσιαστικά, άλλαξε την ιστορία της ΠΑΕ με την εξόφληση των χρεών της. Αν και – για να λέμε τα πάντα, όλα – την είχε ήδη αλλάξει με την έλευση του. Με την ανάληψη των ηνίων της ενώ αυτή (η ΠΑΕ ΠΑΟΚ) ήταν με το ένα πόδι μετέωρο στον γκρεμό. Κι η οσμή της καταστροφής έκοβε τις ανάσες στην Τούμπα! Τότε πάτησε και με τα δύο πόδια στέρεα στο έδαφος. Τώρα; Έχει προοπτικές μέχρι και φτερά, να βγάλει.

Ελάτε όμως, που τα φτερά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μόνον αγωνιστικά βγαίνουν η μπαίνουν. Γι αυτό και σας λέμε. Είναι κρίμα κι άδικο. Είναι πικρό αλλά είναι αληθινό. Δίχως αγωνιστικές επιτυχίες ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν επιστρέφει στην Τούμπα. Και μία τέτοια επιτυχία θα είναι η νίκη στο άπαρτο κάστρο του Ατρόμητου.

Μία τέτοια επιτυχία θα άνοιγε διάπλατα τον δρόμο της επιστροφής του κόσμου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Και θα γέμιζε χαρά τον Ιβάν Σαββίδη. Την οποία και στο κάτω κάτω της γραφής δικαιούται ο «τσάρος». Έτσι ή αλλιώς την δικαιούται, κατά την ταπεινή μας άποψη.

Tου Άρι Νικολάκη 

Διαβάστε ακόμη...