Iβάν, αυτή είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία σου!

Από paokweb.gr: Η αποπλωρμή των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει στον Ιβάν Σαββίδη μία χρυσή ευκαιρία...
Πηγή: paokweb.gr
Iβάν, αυτή είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία σου!

Από την περασμενη Τρίτη και μετά -τη μέρα δηλαδή που ο Ιβάν απάλλαξε τον ΠΑΟΚ από τον βραχνά των χρεών- ένα κλίμα συσπείρωσης, ενότητας κι αισιοδοξίας αρχίζει να κάνει την εμφάνισή του πάνω από την Τούμπα. Οι ανακοινώσεις των Συνδέσμων, η μία πίσω από την άλλη, τείνουν να διώξουν, ύστερα από πάρα πολύ καιρό, τα μάυρα σύννεφα που είχαν μαζευτεί πάνω από την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Η απαλλαγή της ΠΑΕ από τα χρέη ήρθε την καταλληλότερη στιγμή, καθώς η αδιαφορία και η απέχθεια που ένιωθε ο κόσμος προς το ποδοσφαιρικό τμήμα μεγάλωνε όλο και περισσότερο, μέρα με τη μέρα. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό, αν αναλογιστεί κανείς την απόσταση που είχαν επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον στυλοβάτη του Συλλόγου, τον κόσμο του και τις συνεχείς αποτυχιές. Αδιανόητο να βλέπουμε ΜΟΝΙΜΩΣ την πλάτη του Αλαφούζου...

Όμως, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, την περασμένη Τρίτη κατάφερε να αλλάξει την ψυχολογία του προδωμένου, από την ΠΑΕ, κόσμου. Η προοπτική γιγάντωσης του απελευθερωμένου από τα χρέη ΠΑΟΚ δίνει ξανά ελπίδα στον κόσμο. Ωστόσο, ο Ιβάν Σαββίδης οφείλει να λάβει σοβαρά υπόψη του και το μήνυμα που έστειλαν οι Σύνδεσμοι στις ανακοινώσεις συγχαρητηρίων τους.

Ποιο είναι αυτό; Η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η στελέχωσή της από άτομα εξειδικευμένα, ικανά, που να αγαπάνε τον Σύλλογο και να αφουγκράζονται τον κόσμο της ομάδας. Τα προηγούμενα τρία χρόνια - Σαββίδη στον ΠΑΟΚ δεν συνδυάστηκαν με κάποια επιτυχία και ο πάγος μεταξύ ομάδας και οπαδών μεγάλωσε.

Πλέον, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ κέρδισε τον σεβασμό του ΠΑΟΚτσή με την αποπληρωμή των περίπου 11 εκατομμυρίων στο Δημόσιο. Στο χέρι του είναι να κερδίσει και την εμπιστοσύνη του, ακούγοντας το μήνυμά του και να δει την Τούμπας μας, όπως της αρμόζει. Ελπίζουμε η νέα χρονιά να σχεδιαστεό από τον Ιβάν Σαββίδη προς αυτήν την κατεύθυνση. Έτσι θα κατακτηθούν οι πολυπόθητοι τίτλοι...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...