Ματιές σε μεσοεπιθετικούς

Από novasports.gr: Ο ΠΑΟΚ φέρεται να αναζητεί στην ελληνική αγορά έναν μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα του δώσει λύσεις την ερχόμενη σεζόν, τόσο στον τομέα του σκοραρίσματος, όσο και στην οργάνωση του παιχνιδιού.
Πηγή: novasports.gr
Ματιές σε μεσοεπιθετικούς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στη λίστα των «ασπρόμαυρων» φέρονται να βρίσκονται οι Κριστιάν Τσάβες και Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος από τη Skoda Ξάνθη και φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Παρόμοια στάση έχει και ο Αργεντινός, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Τσάβες φέρεται να έχει τονίσει στους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, πως θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν κάνει τις πρώτες επαφές με τους δυο ποδοσφαιριστές και απλά περιμένουν να ξεκαθαρίσει το θέμα του τεχνικού διευθυντή, προκειμένου να προχωρήσουν οι συγκεκριμένες υποθέσεις. Ο αντικαταστάτης του Ζήση Βρύζα θα είναι αυτός, που θα λάβει την οριστική απόφαση, για το αν αποκτηθούν οι δυο παίκτες.

Στη λίστα του ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται και ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος, από τον Ατρόμητο. Ο Ιταλός είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στη Θεσσαλονίκη, όμως και αυτός περιμένει να λυθεί το θέμα του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ. Στις τάξεις του «Δικέφαλου» του Βορρά επικρατεί η αισιοδοξία, πως σύντομα η διοίκηση θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Ζήση Βρύζα, ο οποίος θα τρέξει τα θέματα τόσο των μετεγγραφών, όσο και του νέου προπονητή της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...