Ο ΠΑΟΚ και το Top Eleven

Aπό paokfc.gr: Δείτε την νέα ενημέρωση του Top Eleven και οδηγείστε την ομάδα σας στην νίκη με τις επίσημες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ!
Πηγή: paokfc.gr
Ο ΠΑΟΚ και το Top Eleven

 Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεργάζεται με την Nordeus, την δημιουργό του δημοφιλέστερου online αθλητικού video game Top Eleven Football Manager. Λόγω της μεγάλης επιτυχίας του παιχνιδιού η εταιρεία αναπτύσσει της δραστηριότητες της παγκόσμια επιλέγοντας για συνεργάτες, τις δημοφιλέστερες ομάδες σε κάθε χώρα. Από την Ελλάδα η ομάδα που φιλοξενείται στο Top Eleven είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Nikola Cavic, Head of Business Development της εταιρείας τονίζει πως η Nordeus είναι πολύ ευχαριστημένη για την συνεργασία της με τον ΠΑΟΚ καθώς είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με εντυπωσιακούς φιλάθλους.

Οι παίκτες του Top Eleven έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν μέσα στο παιχνίδι προϊόντα του ΠΑΟΚ από το Club Shop. Τα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά είναι το έμβλημα και οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας για τη σεζόν 2014-15. Οι χρήστες του Top Eleven μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα premium προϊόντα για την ομάδα τους και να αντιπροσωπεύουν τον ΠΑΟΚ σε αγώνες με άλλους χρήστες του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Διαβάστε ακόμη...