Νέο ταξίδι στην Ισπανία

Aπό gazzetta.gr: Οι Ιάκωβος Αγγελίδης και Γιώργος Σαββίδης αναμένεται τις επόμενες ώρες να «πετάξουν» για Ισπανία προκειμένου να έχουν νέες επαφές με τεχνικό διευθυντή. Στον ΠΑΟΚ ασχολούνται με την περίπτωση του Βίκτορ Όρτα της Έλτσε.
Πηγή: gazzetta.gr
Νέο ταξίδι στην Ισπανία

Νέο ταξίδι θα πραγματοποιήσουν τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κι ο εκ' μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, Γιώργος Σαββίδης, στην Ισπανία. Ο λόγος είναι πως εισέπραξαν αρνητική απάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες, από αθλητικό διευθυντή το τελευταίο 24ωρο, μετά από συνάντηση που είχαν στην Μαδρίτη. Οι Αγγελίδης και Σαββίδης αυτή την φορά θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία με υποψήφιο τεχνικό διευθυντή καθώς ο χρόνος πιέσει ασφυκτικά τους Θεσσαλονικείς. Ο αρχικός στόχος ήταν ο νέα αθλητικός διευθυντής να είναι στην Ελλάδα στο ξεκίνημα των play offs προκειμένου να πάρει μια εικόνα για το υλικό που διαθέτει το σωματείο.

Στον Δικέφαλο ασχολούνται και με την περίπτωση του Βίκτορ Όρτα της Έλτσε. Ο 43χρονος αθλητικός διευθυντής κατάφερε με ένα πολύ χαμηλό μπάτζετ που είχε να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία πολύ άνετα. Ο Όρτα έχει δουλέψει σε Σεβίλλη και Ζενίτ, και θεωρείται από τους ανερχόμενους στην Ισπανία! Μάλιστα το έργο του αξιολογήθηκε θετικά από την διοίκηση της Μπέτις η οποία του κατέθεσε πρόταση για συνεργασία ενόψει της νέας χρονιά.

Διαβάστε ακόμη...