Συνεργασία Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και Astra Airlines

Από paokbc.gr:Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την συνεργασία της με την μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρία, την «ASTRA AIRLINES» που συμμετέχει για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ».
Πηγή: paokbc.gr
Συνεργασία Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και Astra Airlines

Παρουσίαση «ASTRA AIRLINES»

Η Astra Airlines είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία με έδρα τον Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης Μακεδονία. Από το 2008, που πραγματοποίησε την πρώτη εμπορική πτήση, μέχρι σήμερα συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επιχειρεί με στόχο την εξυπηρέτηση των Βορειοελλαδιτών μέσω της επέκτασης των αεροπορικών συνδέσεων της Θεσσαλονίκης, τόσο με τις περιφέρειες της Ελλάδας, όσο και με προορισμούς του εξωτερικού.
Η Astra Airlines σήμερα
Συνδέει με τακτικές πτήσεις την Θεσσαλονίκη με την Χίο, Σάμο, Μυτιλήνη, Κω, Κέρκυρα, Καλαμάτα, Λήμνο, Ικαρία, & Ηράκλειο.
Την Αθήνα με την Σητεία, Χίο, Σάμο, Μυτιλήνη, Κοζάνη & Καστοριά
Επιχειρεί με τακτικές εποχιακές πτήσεις στα νησιά του Αιγαίου & του Ιονίου, όπως επίσης και σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς.
Χαρακτηριστικά, το καλοκαίρι του 2015 η Astra Airlines θα πετάει από την Θεσσαλονίκη απευθείας σε 17 προορισμούς της Ελλάδας, με 100 πτήσεις την εβδομάδα!
Πτητικά μέσα:
1 αεροσκάφος BAe 146-300 112 θέσεων
1 αεροσκάφος Airbus A320 180 θέσεων
1 αεροσκάφος ATR 72-202 70 θέσεων
2 αεροσκάφη ATR 42-300 48 θέσεων

Διαβάστε ακόμη...