Μπάσιμο με Βασιλειάδη

Από metrosport.gr: Ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά, πως για τον ίδιο ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά όλα τα τμήματα της ομάδας.
Πηγή: metrosport.gr
Μπάσιμο με Βασιλειάδη

Όπως μάλιστα έχει επιβεβαιωθεί από τον ίδιο τον υιό του Γιώργο, στις σκέψεις του είναι να εμπλακεί και στην ιδιοκτησία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Μέχρι σήμερα, στη ΚΑΕ δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το που βαδίζει η κατάσταση, για το πότε θα ενημερώσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ για τις προθέσεις του.

Αυτό που λέγεται το τελευταίο χρονικό διάστημα και δεν διαψεύδεται από κανέναν του περιβάλλοντος Σαββίδη, είναι πως οι άνθρωποι που ασχολούνται με το ενδεχόμενο εμπλοκής του ευεργέτη του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ με τον μπασκετικό, έχουν προτείνει ως μία πρώτη κίνηση την επιστροφή του Κώστα Βασιλειάδη στην ομάδα.

Ο παίκτης της Μάλαγα είναι μάλλον ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι μιας και οι Ισπανοί δεν έχουν μιλήσει ακόμη μαζί του για την ανανέωση της συνεργασίας τους μαζί του, δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ για να αγωνιστεί με τη φανέλα του μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Κάποιες φήμες που έφεραν τον ατζέντη του μάλιστα να έχει μιλήσει με τον Μπάνε Πρέλεβιτς τώρα τελευταία, διαψεύδονται απ όλες τις πλευρές.

Πάντως η υπόθεση είναι σχετικά απλή αν εμπλακεί ο Ιβάν Σαββίδης στον μπασκετικό ΠΑΟΚ, μιας και είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να εγγυηθεί όχι τόσο τα χρήματα στον παίκτη, όσο την αγωνιστική εξέλιξη της ομάδας και την ποιοτική της αναβάθμιση, κάτι πολύ σημαντικό για να κρίνει ο Βασιλειάδης πως ήρθε η ώρα της επιστροφής στην αγαπημένη του ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...