Ο ΠΑΟΚ και ο Σαλβαδόρ

Aπό inpaok.com: Εντατικές είναι οι επαφές του προέδρου της ΠΑΕ Ιάκωβου Αγγελίδη και του γιου του μεγαλομετόχου, Γιώργου Σαββίδη, με ξένους τεχνικούς διευθυντές επί ισπανικού εδάφους.
Πηγή: inpaok.com
Ο ΠΑΟΚ και ο Σαλβαδόρ

Οι δύο τους θα συνεχίσουν και σήμερα τις επαφές, με ενδιαφερόμενους. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν από την Ισπανία, ένας από τους τεχνικούς διευθυντές που βρίσκεται στο στόχαστρο είναι ο Μανόλο Σαλβαδόρ της Λεβάντε.

Ο τεχνικός διευθυντής της Λεβάντε βρίσκεται στην συγκεκριμένη ομάδα από το 1998. Τα ΣΠΟΡ επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον Μανόλο Σαλβαδόρ και τον ρώτησαν εάν έχει επαφές με τον ΠΑΟΚ. Ο κ. Σαλβαδόρ μας είπε: «Έχω συμβόλαιο με την Λεβάντε μέχρι το 2016. Ξέρω πως ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σημαντικό κλάμπ στην Ελλάδα με σοβαρές προοπτικές ενίσχυσης. Δεν έχω κάποια ενημέρωση για τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή». Ο κ. Σαλβαδόρ, βεβαίως, πριν από λίγες ημέρες έλεγε πως μετά το τέλος της σεζόν θα φύγει από την Λεβάντε καθώς θέλει να αλλάξει περιβάλλον. Μάλιστα το όνομά του πρόσφατα γράφηκε και για τον Ολυμπιακό. Πάντως πρόκειται για ένα τεχνικό διευθυντή με μεγάλη εμπειρία και πολλές διασυνδέσεις.

Ακόμη στο «κάδρο» παραμένει το όνομα του Κάρλος Φρέιτας, του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή. Ωστόσο μέχρι χθες το βράδυ δεν επιβεβαιώνονταν, εάν οι δύο πλευρές (ο ΠΑΟΚ και ο Φρέιτας) είχαν συνάντηση επί ισπανικού εδάφους. Το μόνο σίγουρο και επιβεβαιωμένο, είναι πως ο Φρέιτας ήταν εκτός Πορτογαλίας τη Δευτέρα και επέστρεψε στην Λισσαβόνα χθες το απόγευμα.

Διαβάστε ακόμη...