Προτάθηκε ο Εσιέν σε ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, έφτασε στον ΠΑΟΚ ενημέρωση ότι ο εκπρόσωπος του Μίκαελ Εσιέν, προτίθεται να συζητήσει με τους επιτελείς της ομάδας το ενδεχόμενο συνεργασίας για τον 33χρονο χαφ από την Γκάνα.
Πηγή: inpaok.com
Προτάθηκε ο Εσιέν σε ΠΑΟΚ

Ο Εσιέν είναι σαφώς ένας παίκτης που χαίρει εκτίμησης με δεδομένη την καριέρα που έχει διαγράψει στα υψηλότερα επίπεδα του ευρωπαικού ποδοσφαίρου (Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι, Μίλαν) αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Δικέφαλος δεν είναι σε θέση να προχωρήσει σε τέτοιου είδους συζητήσεις.

Η αναζήτηση τεχνικού διευθυντή και φυσικά η τελική απόφαση για προπονητή αποτελούν προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ που στη συνέχεια θα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε συζητήσεις για την ενίσχυση του.

Ο Εσιέν -που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναικό) έρχεται από μία χρονιά με την Μίλαν, όπου είχε μόλις 13 συμμετοχές (677 λεπτά) στο πρωτάθλημα, από τις οποίες οι 6 είναι ως αλλαγή, ενώ από τις άλλες 7, τις 2 βγήκε αλλαγή. Κάτι που σημαίνει ότι του λείπει αγωνιστικός ρυθμός, καθώς ούτε πέρυσι είχε πολλά παιχνίδια (7 από τον Ιανουάριο με συνολικό χρόνο 324 λεπτά).

Διαβάστε ακόμη...