Ούτε τον... μισό Γκολάσα δεν είδαμε!

Από paokweb.gr: Ο Εγιάλ Γκολάσα έπεσε... θύμα των θλάσεων που ταλαιπωρούν τον ΠΑΟΚ τελευταία, θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και το PAOKweb.gr καταγράφει τα όσα πρόσφερε στην πρώτη του σεζόν ο Ισραηλινός χαφ.
Πηγή: paokweb.gr
Ούτε τον... μισό Γκολάσα δεν είδαμε!

Ήρθε το καλοκαίρι με πολλές υποσχέσεις και ως ένα "ατόφιο" ταλέντο που αναπτυσσόταν στο Ισραήλ.

Ο Εγιάλ Γκολάσα, αποτέλεσε ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ το περσινό καλοκαίρι και θεωρήθηκε ως μία καλή "επένδυση"...

Ο Ισραηλινός χαφ είχε υπάρξει πολύ κοντά στη Λάτσιο, η μεταγραφή του χάλασε, έμεινε στη Μακάμπι Χάιφα και πέρυσι ήρθε στον Δικέφαλο.

Η αγωνιστική του απραξία το δεύτερο μισό της σεζόν πέρυσι, τον έκανε να πάει πιο πίσω ως προς την ένταξη του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των "ασπρόμαυρων".

Ο Γκολάσα άρχισε να παίρνει παιχνίδια σιγά-σιγά (κοντά στα τέλη Οκτώβρη), και συνολικώς έπαιξε σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος (1433 λεπτά), όντας από ένα σημείο και μετά βασικός σε αρκετά παιχνίδια.

Στο κύπελλο έπαιξε και στα τρία παιχνίδια ως βασικός, ενώ και στην Ευρώπη έπαιξε έξι παιχνίδια. Συνολικώς, μέτρησε 33 παιχνίδια από τα 45 του ΠΑΟΚ.

Το πρόβλημα σε αυτό το γεγονός είναι πως δεν έβαλε ΟΥΤΕ ένα γκολ (στη Μακάμπι Χάιφα κάθε χρόνο είχε 3-4 γκολ), ενώ έδωσε μόνο μία ασίστ στον Μάρτενς με τη Φιορεντίνα στο "Αρτέμιο Φράνκι".

Ενδεικτικό του ότι δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες και ήταν έξω από τα "νερά" γενικώς, είναι ότι έκανε μόλις 12 τελικές προσπάθειες σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος! Πολύ λίγες για έναν παίκτη που παίζει ως επιθετικό χαφ, είτε στα αριστερά τις επίθεσης.

Τα στοιχεία που επίσης, έδειξε είναι ότι τρέχει πολύ, συμμετέχει στην κυκλοφορία του παιχνιδιού, αλλά δεν αναλαμβάνει προσωπικές ενέργειες όπως και ότι δεν έχει ουσία στο παιχνίδι του...

Αυτά έρχονται σε αντιδιαστολή με αυτά που γνωρίζαμε γι' αυτόν μέχρι να μας "συστηθεί"... Ήρθε και η θλάση που διαγνώστηκε προχθές πως υπέστη, για να δώσει τέλος σε μία, κατά κοινή ομολογία, μέτρια σεζόν γι' αυτόν.

Επομένως, δικαιολογημένα μπορεί να πει κανείς πως δεν είδαμε φέτος ούτε τον... μισό Γκολάσα από αυτό που περιμένουμε.

Μακάρι να είναι υγιής και δυνατός του χρόνου και να μας δείξει όσα προσδοκά και ο κόσμος του ΠΑΟΚ...

Στέργιος Γκέκα

Διαβάστε ακόμη...