Ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και η επιστροφή στη δράση!

Aπό paokweb.gr: Αποκαλυπτικός Λάζαρος Παπαδόπουλος!
Πηγή: paokweb.gr
Ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και η επιστροφή στη δράση!

Για τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης φέτος, την απουσία του από την δράση αλλά και την περίπτωση να παίξει ξανά σε κάποια ομάδα -πιθανότατα τον ΠΑΟΚ- μίλησε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, είπε -μεταξύ άλλων- στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ και τον Γιώργο Βένη:

-Πως νιώθεις που φέτος δεν αγωνίζεσαι σε κάποια ομάδα;

«Νιώθω παράξενα. Πολλές φορές συλλαμβάνω τον εαυτό μου να ονειρεύομαι ότι είμαι πριν από ένα ντέρμπι. Είναι κάτι που μου λείπει αυτό».

– Είχες την ευκαιρία να παρακολουθήσεις αρκετά παιχνίδια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, πως σου φάνηκε το επίπεδο φέτος;

«Δεν θα έλεγα ότι το τεχνικό επίπεδο είναι ανεβασμένο. Ωστόσο στους τομείς της ταχύτητας, της δύναμης και της εκρηκτικότητας βλέπω μια πρόοδο».

– Ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε με στοιχεία μια μεγάλη φέτος αύξηση στα εισιτήρια σε όλα τα γήπεδα αλλά κυρίως στα γήπεδα των επαρχιακών ομάδων. Πιστεύεις ότι μετά από μια περίοδο κρίσης, ο κόσμος αγκαλιάζει ξανά το μπάσκετ;

«Ύστερα από χρόνια όπου υπήρξε πτώση βλέπουμε μια άνοδο. Η άνοδος όμως είναι πολύ μικρή και θέλει πολλή δουλειά για να φτάσουμε στα επίπεδα που θέλουμε όλοι».

– Ένα σχόλιο για την πορεία ΠΑΟΚ, Άρη στο πρωτάθλημα φέτος.

«Καταρχήν τα δυο φετινά ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη ήταν συγκλονιστικά. Και τα δυο κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και ζηλεύω τους αθλητές των δυο ομάδων που έζησαν αυτά τα παιχνίδια. Μακάρι οι δυο ομάδες να διασταυρωθούν στα πλέι οφ και να απολαύσουμε πάλι αυτό το ωραίο θέαμα».

– Υπάρχει περίπτωση να σε δούμε να αγωνίζεσαι ξανά στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη;

«Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη πιθανότητα να γίνει αυτό. Είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του ποδιού μου».

Διαβάστε ακόμη...