Ο Σαββίδης έρχεται για χρέη-τεχνικό διευθυντή

Από contra.gr:Τι περιλαμβάνει η ατζέντα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος αναμένεται, πιθανόν, την Τρίτη (12/5) στην Ελλάδα.
Πηγή: contra.gr
Ο Σαββίδης έρχεται για χρέη-τεχνικό διευθυντή

Ο Ιβάν Σαββίδης θα έρθει την Τρίτη (12/5) στη Θεσσαλονίκη θέλοντας να συνδυάσει την παρουσία του στην Ελλάδα με την οριστική αποπληρωμή των χρεών. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας το φοροτεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιμένει την ειδοποίηση από την Εφορία για να περάσει από το ταμείο και να δώσει συνολικά 10.8 εκ. ευρώ.

Επαφή με τον τεχνικό διευθυντή

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να συζητήσει και με τον νέο τεχνικό διευθυντή. Ο Ιάκωβος Αγγελίδης έχει προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις και ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει μία πρώτη επαφή μαζί του, ενώ δεν αποκλείεται και η κοινή τους παρουσία στο φιλικό της Τετάρτης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Εθνική 2004 και η παρουσίαση του "εκλεκτού" από τον ομογενή επιχειρηματία.

Τέλος, είναι πολύ πιθανό ο Ιβάν Σαββίδης να απευθυνθεί δημόσιο στον κόσμο, τόσο με αφορμή την αποπληρωμή των χρεών, όσο και την οριστική συμφωνία με τον άνθρωπο που θα αναλάβει να υλοποιήσει τον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...