Ο Κουμαλό, το κλεμμένο αυτοκίνητο και η... βίβλος

Aπό sdna.gr: Θύμα «ποντικών» έπεσε ο άλλοτε αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μπογκανί Κουμαλό, καθώς του έκλεψαν το αυτοκίνητό του, αλλά εκείνο που τον στενοχώρησε περισσότερο ήταν η... βίβλος που είχε μέσα!
Πηγή: sdna.gr
Ο Κουμαλό, το κλεμμένο αυτοκίνητο και η... βίβλος

Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός που πριν από δύο χρόνια αγωνίστηκε ως δανεικός στον Δικέφαλο από την Τότεναμ, πέρασε το φινάλε φετινή σεζόν φορώντας τη φανέλα της Κόλτσεστερ για 10 παιχνίδια (3η Αγγλίας), επίσης με τη μορφή δανεισμού από τα «σπιρούνια». Σίγουρα ωστόσο δεν περίμενε αυτό που θα του συνέβαινε πριν μερικά 24ωρα και το οποίο του μετρίασε τη χαρά για τη χιτσκοκική σωτηρία της ομάδας του (με ανέλπιστη νίκη την τελευταία αγωνιστική).

Οπως εξήγησε ο ίδιος σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο: «Έφτασα στο ξενοδοχείο μετά από μία μεγάλη νίκη, ξεκουράστηκα για λίγο και μετά βγήκα έξω για να διασκεδάσω με τους συμπαίκτες μου. Όταν επέστρεψα στο δωμάτιό μου, αργά εκείνο το βράδυ, όλα είχαν εξαφανιστεί, συμπεριλαμβανομένων του κλειδιού του αυτοκινήτου μου, αλλά και του αυτοκινήτου μου»!

Εκείνο ωστόσο που τονίζει ότι τον πείραξε περισσότερο ήταν πως οι κλέφτες πήραν μαζί τους και μία βίβλο που του είχε χαρίσει η μητέρα του, αντικείμενο που είχε μεγάλη συναισθηματική αξία για τον ίδιο, ελπίζοντας ότι θα υπάρξει κάποιος που θα του την επιστρέψει.

 

Διαβάστε ακόμη...