Η «μάχη» της τετράδας

Από sport24.gr:Η αγωνία κορυφώνεται για τις ομάδες, που διεκδικούν την είσοδό τους στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής (17:00 Novasports 2).
Πηγή: sport24.gr
Η «μάχη» της τετράδας

Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ρέθυμνο (Novasports 3) και θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να τερματίσει αυτός στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, της κανονικής περιόδου. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΚΑΟΔ επίσης εκτός έδρας και θέλει πέρα από δική της νίκη και «στραβοπάτημα» των «κίτρινων» στην Κρήτη.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τα Τρίκαλα στο κλειστό της Πυλαίας, ενώ ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στη Basket League κόντρα στη Νέα Κηφισιά, εντός έδρας. Ο Κόροιβος Αμαλιάδας θα φιλοξενήσει τον Κολοσσό Ρόδου και θέλει τη νίκη, προκειμένου να τερματίσει αυτός στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος και να μπει στα πλέι οφ. Τέλος, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας και κάτοχος του πλεονεκτήματος έδρας για πλέι οφ Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο ΣΕΦ τον ήδη υποβιβασμένο Πανελευσινιακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 9/5
17:00 ΠΑΟΚ-Τρίκαλα (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Πανιώνιος-Νέα Κηφισιά (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Ρέθυμνο-Άρης (Novasports 3)
17:00 Κόροιβος Αμαλιάδας-Κολοσσός Ρόδου (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 ΚΑΟΔ-ΑΕΚ (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
19:00 Ολυμπιακός-Πανελευσινιακός

Κυριακή10/5
16:45 Παναθηναϊκός-Απόλλων Πάτρας (Novasports 2)

Διαβάστε ακόμη...