Εγγυήσεις από την εφορία, απόσυρση από τα δικαστήρια και ξεχρεώνει

Σε ποιο σημείο βρίσκεται το θέμα των χρεών, που παρουσιάζει μια μικρή καθυστέρηση, λόγω διαδικαστικών θέματων. Τι περιμένει η ΠΑΕ για να εξοφλήσει το ποσό..
Πηγή: paokweb.gr
Εγγυήσεις από την εφορία, απόσυρση από τα δικαστήρια και ξεχρεώνει

Είναι γεγονός πως οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είχαν υπολογίσει πως θα είχε τελειώσει ήδη το θέμα... Κάποια διαδικαστικά και γραφειοκρατικά ζητήματα, ωστόσο, έβαλαν λίγο "φρένο" στην διαδικασία...

Η υπόθεση εξόφλησης των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα 'χει λήξει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, καθώς το μόνο που μένει είναι να αποσυρθεί από τα δικαστήρια και σε 3 εργάσιμες μέρες να καταβάλλει το ποσό.

Αυτό δεν έχει γίνει ακόμη, διότι η ΠΑΕ περιμένει να λάβει εγγυήσεις από την Εφορία πως θα είναι έτοιμη για να δεχθεί τα 10,4 περίπου εκ. ευρώ που θέλει να δώσει ο Ιβάν Σαββίδης.

Το χαρτί που βεβαιώνει πως το ποσό που απαιτείται είναι 10,4 εκ. ευρώ έχει φτάσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και περιμένει την ενημέρωση από τον αρμόδιο φορέα για να αποσύρει τις δικαστικές προσφυγές.

Αυτό θα γίνει ως το τέλος της εβδομάδας και προβλέπεται σε τρεις εργάσιμες ημέρες να τελειώσει το ζήτημα. Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος περιμένει πώς και πώς την επίλυση του και έχει κάνει πολλή υπομονή. Λίγη ακόμη και ο ΠΑΟΚ θα είναι "καθαρός"...

Διαβάστε ακόμη...