Ενοχλημένος ο Ιβάν με την άδεια Τούμπα

Aπό sentragoal.gr: Λιγότερα από 50.000 εισιτήρια κόπηκαν στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια του Δικεφάλου στα οποία οι θύρες ήταν ανοικτές.
Πηγή: sentragoal.gr
Ενοχλημένος ο Ιβάν με την άδεια Τούμπα

Ο καταμερισμός αυτών των -για την ακρίβεια- 46.892 εισιτηρίων που κόπηκαν είναι άξιος αναφοράς, για να καταλάβει κανείς το μέγεθος αποστροφής των φίλων του Δικεφάλου, οργανωμένων και μη, προς την ομάδα.

Στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό κόπηκαν 24.411 εισιτήρια και στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια κόπηκαν 22.481. Συγκεκριμένα, στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια κόπηκαν 3.574 εισιτήρια κόντρα στον Εργοτέλη, 6.234 εισιτήρια κόντρα στην Ξάνθη, 7.335 εισιτήρια κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και 5.698 εισιτήρια κόντρα στον Λεβαδειακό. Κ

όντρα στον «ερυθρόλευκους» έπεσε ουσιαστικά η αυλαία της προσπάθειας του Δικεφάλου για επιστροφή στην κορυφή και από εκείνη τη στιγμή και μετά η Τούμπα άδειασε. Κάποιοι σύνδεσμοι αποφάσισαν αποχή, την ώρα που οι μη οργανωμένοι και οι φίλοι της ομάδας γύρισαν την πλάτη στο φετινό οικοδόμημα του Δικεφάλου.

Οχι συγκεκριμένα στους παίκτες, στον προπονητή, στον μεγαλομέτοχο. Στο οικοδόμημα του ΠΑΟΚ, που κατέρρευσε λόγω αστοχίας υλικών που δεν έδεναν μεταξύ τους. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εικόνα της Τούμπας που δεν άλλαζε και ζητούσε συνεχώς απαντήσεις για την αποστροφή των φιλάθλων.

Η γραμμή επικοινωνίας με τους οργανωμένους της Θεσσαλονίκης είναι συνεχής (και σίγουρα πιο εύκολη) και οι επιτελείς του Δικεφάλου ρίχνουν πλέον το βάρος στους φιλάθλους εκτός Θεσσαλονίκης αλλά και εκτός Ελλάδος. Ο υπεύθυνος για τα θέματα των οργανωμένων,

Γιάννης Αθανασιάδης, θα προχωρήσει σε συναντήσεις με τους επικεφαλής των συνδέσμων του ΠΑΟΚ σε έναν νέο κύκλο επαφών, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να ζητούν απαντήσεις για την εικόνα της Τούμπας αλλά και να είναι διατεθειμένοι να δώσουν και εκείνοι απαντήσεις στους φιλάθλους για όλα τα ανοικτά μέτωπα της ΠΑΕ.

Απαντες εντός ΠΑΕ αναγνωρίζουν πως τα αποτελέσματα της ομάδας είναι αυτά που κατά μεγάλο ποσοστό μπορούν να αλλάξουν την εικόνα των κερκίδων της Τούμπας, όμως αναγνωρίζουν πως η άμεση επαφή και οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτηματικά σβήνουν τις όποιες σκιές και φέρνουν εμπιστοσύνη ανάμεσα σε ΠΑΕ και φιλάθλους, που για να χάθηκε τόσο εύκολα, σημαίνει πως ίσως δεν υπήρχε.

Διαβάστε ακόμη...