Επιχείρηση «επιστροφή»

Aπό sportday.gr:Στον ΠΑΟΚ προχωρούν σε συγκεκριμένες κινήσεις προκειμένου να φέρουν και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο.
Πηγή: sportday.gr
Επιχείρηση «επιστροφή»

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προσπάθειά του στα πλέι οφ και πέρα από οποιοδήποτε βαθμολογικό πλεονέκτημα, το μεγαλύτερο -ίσως- όπλο της ομάδας είναι οι φίλαθλοί της.

Μόνο που το τελευταίο χρονικό διάστημα οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» λάμπουν διά... της απουσίας τους. Η απώλεια του πρωταθλήματος για ακόμη μία σεζόν είναι κάτι που ο οπαδός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να καταπιεί εύκολα. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως για μεγάλο χρονικό διάστημα η ομάδα έδειξε να μην έχει αγωνιστική ταυτότητα, βοήθησαν ούτως ώστε η Τούμπα να γίνει από κολαστήριο, εκκλησάκι.

Η αρχή για την επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο έγινε από τους ίδιους τους παίκτες. Στα τελευταία ματς ο ΠΑΟΚ δείχνει φανερά βελτιωμένος και μέσα από αυτή την αλλαγή, άπαντες ελπίζουν πως η Τούμπα θα αρχίσει να θυμίζει και πάλι έδρα. Κάτι στο οποίο έχουν σταθεί πολλάκις και οι ίδιοι οι αθλητές, τονίζοντας πως χρειάζονται τη συμπαράσταση του κόσμου.

Τη σκυτάλη παρέλαβε πλέον η ΠΑΕ, με τον αρμόδιο για τα θέματα των οργανωμένων οπαδών του «Δικεφάλου», Γιάννη Αθανασιάδη, να αναλαμβάνει δράση. Θα ξεκινήσει μια τουρνέ σε Ελλάδα και εξωτερικό, προκειμένου να βελτιωθούν οι σχέσεις ανάμεσα στους φιλάθλους και την ομάδα. Σκοπός αυτών των επισκέψεων, είναι να νιώσουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ οι οποίοι μένουν μακριά από τη Θεσσαλονίκη, ότι η ΠΑΕ δεν τους παραμελεί. Θα υπάρξει ενημέρωση για θέματα τα οποία αφορούν τους «ασπρόμαυρους», επιδιώκοντας ουσιαστικά τη συσπείρωση και εν όψει πλέι οφ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...