Ενίσχυση σε πέντε θέσεις

Aπό sport24.gr: Οι ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής που αναζητούν στην Τούμπα και οι έτοιμες λίστες που θέλουν να παραδώσουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου στον νέο τεχνικό διευθυντή.
Πηγή: sport24.gr
Ενίσχυση σε πέντε θέσεις

Στον ΠΑΟΚ δείχνουν πως θέλουν να είναι από νωρίς έτοιμοι ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό, τουλάχιστον, φαίνεται από τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό μέτωπο.

Το "χτίσιμο" της νέας ομάδας, λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ξεκινήσει και σε πρώτη φάση οι υπεύθυνοι εστιάζουν στην απόκτηση παικτών που θα καλύψουν πέντε θέσεις της ενδεκάδας.

Οι τρεις απ' αυτούς θα είναι πρώτης γραμμής και πρόκειται για εξτρέμ που θα παίζει κυρίως την δεξιά πτέρυγα, για κεντρικό μέσο με ευχέρεια να αγωνιστεί στις θέσεις 8 και 10 και για επιθετικό. Για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές υπάρχει διάθεση να διατεθούν αρκετά χρήματα, ώστε να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ψάχνονται και για άλλες δύο θέσεις. Αναζητούν έναν παίκτη που θα αποτελέσει μπακ απ του Ρατς στο αριστερό άκρο της άμυνας και εναν κεντρικό αμυντικό για να υπάρχει βάθος στα μετόπισθεν.

Στόχος του προέδρου της ΠΑΕ, Ιάκωβου Αγγελίδη, αλλά και του Παντελή Κωνσταντινίδη, που "τρέχουν" τα μεταγραφικά είναι να παραδώσουν στο νέο τεχνικό διευθυντή έτοιμες λίστες με ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα υπάρξει διαπραγμάτευση.

Διαβάστε ακόμη...