Τεχνικός διευθυντής & τριετές πλάνο! & τριετές πλάνο!

Aπό inpaok.com: Σύμφωνα με την εφημερίδα ΣΠΟΡ του Βορρά ο Ιβάν Σαββίδης έχει στα χέρια του τις προτάσεις του Ιάκωβου Αγγελίδη για τον τεχνικό διευθυντή και σύντομα θα παρθεί η οριστική απόφαση ενώ υπάρχει συμφωνία για να ακολουθηθεί ένα τριετές πλάνο.
Πηγή: inpaok.com
Τεχνικός διευθυντής & τριετές πλάνο! & τριετές πλάνο!

Αναλυτικά η εφημερίδα αναφέρει:

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει στα χέρια του, καταγεγραμμένες τις εισηγήσεις – προτάσεις, εκπροσώπων της ομάδας και στελεχών που εμπιστεύεται, για να προχωρήσει στη λήψη αποφάσεων για τον ΠΑΟΚ της νέας περιόδου. Οι εκθέσεις, περιέχουν συγκεκριμένες προτάσεις τόσο για την οργάνωση της ομάδας, για τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν σε θέσεις όπου έχουν εντοπιστεί αδυναμίες και οι οποίες δεν καλύφθηκαν στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.

Ακόμη, υπάρχουν καταγεγραμμένες προτάσεις για τον νέο τεχνικό διευθυντή. Τα ονόματα που έχουν προκριθεί, τα έχει δώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης, στις επαφές που έκανε με ξένους τεχνικούς διευθυντές το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, η τελική απόφαση, για το πρόσωπο που θα καταλήξουν στον ΠΑΟΚ, εξαρτάται από τη συνεργασία του Ιβάν Σαββίδη με τον Ιάκωβο Αγγελίδη κατά κύριο λόγο.

Εκτός από την τελευταία πολύωρη (τετ α τετ) συνάντησή του με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης έχει διαμορφώσει μία σαφέστατη εικόνα, από τις εισηγήσεις που του έχουν αποστείλει, στενοί του συνεργάτες. Εισηγήσεις – εκθέσεις, τις οποίες ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος είχε ζητήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ΣΠΟΡ, διαμορφώνεται ένα πρότζεκτ για τα επόμενα χρόνια για τον νέο ΠΑΟΚ. Δεν έχει "τελειοποιηθεί", υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που πρέπει να διευκρινιστούν, όμως ο κεντρικός στόχος είναι αυτός. Να αποφασιστεί από τον μεγαλομέτοχο, στην τελική του μορφή και να αρχίσει να υλοποιείται, το πρότζεκτ (σχέδιο) για τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με το πρότζεκτ, είναι απαραίτητο ο ΠΑΟΚ να ισχυροποιηθεί σημαντικά και να διεκδικήσει σε στέρεες βάσεις, μεγάλες διακρίσεις, οι οποίες δεν επιτεύχθηκαν τα τρία πρώτα χρόνια (το καλοκαίρι συμπληρώνεται ο τρίτος για την ακρίβεια) της ηγεσίας του Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος έχει διαμηνύσει, πως δεν θέλει να επαναληφθούν λάθη, τα οποία κόστισαν στην ομάδα την προηγούμενη τριετία.
Το πιο σημαντικό όμως στοιχείο που προκύπτει, είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης ζητά τίτλο για την ομάδα. Αν δεν κατακτηθεί ένας τίτλος την επόμενη διετία θα θεωρηθεί αποτυχία. Και αυτό δεν πρέπει να συμβεί.

Επιπροσθέτως ο Σαββίδης όπως έχει αναλύσει στους συνεργάτες του, πιστεύει πως είναι πολύ σημαντικό, από το καλοκαίρι, να υπάρχει μία ισχυρή – δυνατή ομάδα, αποτελούμενη από τον πρόεδρο, τον νέο τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή, η οποία θα συναποφασίζει για θέματα της ομάδας. Μία τριάδα που θα είναι "δεμένη" σε βασικούς τομείς, θα μπορούν τα τρία πρόσωπα που θα την αποτελούν, να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να λειτουργούν ομαδικά και όχι ατομικά. Μέχρι προσφάτως, δεν υπήρξε αυτό το δέσιμο και η σωστή επικοινωνία για τις αποφάσεις.
Οι αποφάσεις που θα πάρει ο Σαββίδης και θα ανακοινωθούν από την ΠΑΕ θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ, μετά τα φετινά πλέι οφ, εκεί όπου ο στόχος παραμένει αδιαπραγμάτευτος».

Διαβάστε ακόμη...