Δίκαια τρίτος ο ΠΑΟΚ

Aπό thessports.gr: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο Ντράγκαν Σάκοτα, ενόψει του αυριανού ντέρμπι των Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: thessports.gr
Δίκαια τρίτος ο ΠΑΟΚ

O Σέρβος τεχνικός έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ενωσης, όπου τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται περισσότερο τη νίκη από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και σχολίασε πως ο ΠΑΟΚ ίσως γίνει πιο επικίνδυνος λόγω του ότι θα είναι χαλαρός.

Αναλυτικά:

το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είχαμε βάλει ως στόχο να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε ως το τέλος της σεζόν. Έτσι, καταφέραμε να πετύχουμε έξι συνεχόμενες νίκες, αλλά χρειαζόμαστε και άλλες νίκες ώστε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Από την αρχή της φετινής προσπάθειας, ήμασταν πίσω βαθμολογικά και είναι πολύ δύσκολο να βρισκόμαστε σε αγωνιστικό ρυθμό, ειδικά ύστερα από τις τόσες διακοπές που είχαμε στο πρόγραμμα των αγώνων μας. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που δυστυχώς μας κόστισε και στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, όμως έχουμε άλλες δύο ευκαιρίες για να τελειώσουμε τη σεζόν όπως θέλουμε».

τη δυναμικότητα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι δίκαια η τρίτη καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος. Σε πολλούς αγώνες που κρίθηκαν στον πόντο ή τελείωναν στο τέλος, ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα. Είναι μία ομάδα που έχει τον ίδιο προπονητή στον πάγκο για πολλά χρόνια, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να προσθέτει παίκτες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της σεζόν χωρίς να αλλοιώνεται η «χημεία» της ομάδας. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρόλους σωστά κατανεμημένους στο παρκέ, όλες οι κινήσεις που έγιναν αποδείχθηκαν σωστές και ο ΠΑΟΚ αξίζει τη θέση στην οποία βρίσκεται. Όμως, από εδώ και πέρα ξεκινάει ένα νέο Πρωτάθλημα και όλα μπορούν να συμβούν».

τη σημασία της νίκης για την ΑΕΚ σε αυτό τον αγώνα: «Εντάξει, κατά τα ψέματα, σε αυτό τον αγώνα χρειαζόμαστε τη νίκη περισσότερο από τον ΠΑΟΚ ο οποίος έχει ουσιαστικά πετύχει το στόχο του στην κανονική διάρκεια. Αλλά αυτή η κατάσταση, όταν δηλαδή μία ομάδα δεν έχει τίποτα να χάσει, είναι πιο δύσκολη γιατί ο αντίπαλός σου είναι πιο χαλαρός και ίσως παίξει καλύτερα από όσο μπορεί. Εμείς όμως θέλουμε τη νίκη για να τερματίσουμε τουλάχιστον σε αυτή τη θέση που είμαστε τώρα και από εκεί και πέρα να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη...