Τα δεδομένα με Σόουζα, θέλει Ναπολεόνι ο ΠΑΟΚ

Aπό sentragoal.gr: Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Πάουλο Σόουζα, τον προπονητή της Βασιλείας, με την οποία ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017 και βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Πηγή: sentragoal.gr
Τα δεδομένα με Σόουζα, θέλει Ναπολεόνι ο ΠΑΟΚ

Η βάση των δημοσιευμάτων βρίσκεται στην καλή σχέση του προέδρου της ΠΑΕ Ιάκωβου Αγγελίδη με τον 45χρονο τεχνικό με τον οποίον συνεργάστηκαν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα στο Ισραήλ.

Από τον ΠΑΟΚ κρατούν την ίδια πολιτική και δεν σχολιάζουν ονόματα. Βέβαια αυτό που έχουν τονίσει εδώ και καιρό είναι ότι το πρώτο τους μέλημα είναι η εύρεση τεχνικού διευθυντή ο οποίος θα αποφασίσει για την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου. Μάλιστα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρχει προηγούμενη συνεργασία ανάμεσα στον νέο τεχνικό διευθυντή και στον προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία του ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με αυτήν τη λογική το σενάριο με τον Σόουζα θα μπορούσε να σταθεί σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ έκλεινε τον Ζόρντι Κρόιφ, ο οποίος όμως όπως όλα δείχνουν συνεχίζει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στη λίστα και ο Ναπολεόνι

Από τον ΠΑΟΚ δεν έχουν κρύψει πως έχουν μια λίστα από παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και τους ενδιαφέρουν. Μέσα σε αυτήν τη λίστα είναι και το όνομα του Στέφανο Ναπολεόνι, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει ότι το μέλλον του είναι προδιαγεγραμμένο. Και το δικό του θέμα θα ξεκαθαρίσει, όταν ο ΠΑΟΚ ανακοινώσει τον νέο του τεχνικό διευθυντή.

Διαβάστε ακόμη...