«Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα!»

Ο Βασίλης Καρσαββίδης, που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι από τον Αίαντα Ευόσμου στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, είναι ένας από τους τρεις παίκτες που δεσμεύεται με συμβόλαιο για τη νέα χρονιά και μίλησε στο INPAOK για την κατάκτηση του νταμπλ.
Πηγή: inpaok.com
«Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα!»

«Αφιερώνω αυτό το νταμπλ στην οικογένειά μου και στους φίλους μου, τόνισε αρχικά ο νεαρός ακραίος, για να συμπληρώσει: Ηταν μία χρονιά μοναδική η φετινή, πρώτη μου στον ΠΑΟΚ. Τα συναισθήματα είναι καταπληκτικά, ανεπανάληπτα. Οσο για το πώς το βίωσε ίδιος, που είναι σε μία τόσο μικρή ηλικία να στέφεται νταμπλούχος Ελλάδας, είχε να πει:

«Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν το φανταζόμουν όλο αυτό που γίνεται. Δεν το περίμενα ότι θα έρθουν τα πράγματα έτσι, σε μια τόσο μικρή ηλικία, για να καταλήξει: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που στάθηκε δίπλα μας όλη τη χρονιά, αλλά ιδίως στα τρία τελευταία παιχνίδια, όπου γέμισε απ" άκρη σ" άκρη το γήπεδο και δημιούργησε αυτήν τη φανταστική ατμόσφαιρα. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ...».

Τέλος, Βασίλης Καρασαββίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον προπονητή του, λέγοντας πως «θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς μου, τον Γιάννη τον Καλμαζίδη, ο οποίος με εμπιστεύτηκε, αλλά και για την πολύ καλή δουλειά που κάναμε καθ" όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Διαβάστε ακόμη...