Απόφαση ενίσχυσης στον ΠΑΟΚ

Aπό sentragoal.gr: Ο Τζέι Αρ Μπρέμερ είναι πιθανό να επιστρέψει για 2η φορά μέσα σε μια σεζόν στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sentragoal.gr
Απόφαση ενίσχυσης στον ΠΑΟΚ

Στον Δικέφαλο του Βορρά επικράτησε η άποψη πως η ομάδα έχει ανάγκη από ενίσχυση, ώστε να υπερασπιστεί την κατάκτηση της 3ης θέσης εν όψει των πλέι οφ.

Η λύση του Αμερικανού προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ως μια συμφέρουσα (οικονομικά) περίπτωση, τη στιγμή που αποδείχθηκε πως ο Εντι Σιναντίνοβιτς δεν μπόρεσε να σηκώσει το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ. Ο Μπρέμερ γνωρίζει τον προπονητή, τους παίκτες, το κλίμα, τη νοοτροπία της ομάδας κι ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα προσαρμογής του.

Ο Αμερικανός (με βοσνιακό διαβατήριο) ήρθε στον ΠΑΟΚ στα μέσα της σεζόν, μετά τον τραυματισμό τού Κώστα Χαραλαμπίδη. Αγωνίσθηκε σε έξι παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας μέσο όρο 4,8 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ ενίσχυσε την προσπάθεια του Δικεφάλου και στο Γιούροκαπ.

Αποχώρησε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης λίγο πριν από το ντέρμπι με τον Αρη, αποδεχόμενος την καλή πρόταση της τουρκικής Κόνιασπορ, με την οποία έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Στην Κόνιασπορ έπαιξε σε 11 ματς και είχε 11,2 πόντους , 5 ασίστ, 3,1 ριμπάουντ σε 34,5 λεπτά συμμετοχής. Η συμβολή του Μπρέμερ στην παραμονή της Κόνιασπορ στην κατηγορία αποδείχθηκε καθοριστική. Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην Τουρκία ολοκληρώνεται, κάτι που σημαίνει πως είναι ξανά διαθέσιμος για τον ΠΑΟΚ.

Η περίπτωση πάντως του Μπρέμερ φαίνεται πως δεν είναι η μοναδική που εξετάζεται από τον Σούλη Μαρκόπουλο και τους συνεργάτες του. Θυμίζουμε πως εκτός δράσης παραμένει ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, όμως θεωρείται δύσκολο να μπει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα, σε φιλικό παιχνίδι, τη σερβική Μέγκα Λεκς, στο Paok Soprts Arena, η οποία χθες έπαιξε στη Δράμα, κόντρα στον ΚΑΟΔ.

Διαβάστε ακόμη...