Δεν πήρε άδεια ο ΠΑΣ Γιάννινα, δεν μπορεί να παίξει στα play off

Από soccerplus.gr: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αδειοδοτήσεων για τις ΠΑΕ της Super League που δεν αδειοδοτήθηκαν σε πρώτο βαθμό. Πρόκειται για τις ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Πανθρακικός, Βέροια και Λεβαδειακός.
Πηγή: soccerplus.gr
Δεν πήρε άδεια ο ΠΑΣ Γιάννινα, δεν μπορεί να παίξει στα play off

Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ απέριψε τους φακέλους του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανθρακικού. Αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΣ δεν μπορεί να λάβει μέρος στα play off της Super League στα οποία όπως είναι η βαθμολογία αυτή την στιγμή θα μπορούσε να αγωνιστεί αν έπαιρνε την άδεια.

Στην ομάδα της Ηπείρου αλλά και στον Πανθρακικό θα επιβληθεί ποινή περιορισμού στις μεταγραφές για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από τις ομάδες που θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν στην Super League δεν πήραν άδεια ο ΠΑΣ, ο Πανιώνιος και ο Πανθρακικός με τις 2 πρώτες να στερούνται άδειας τα τελευταία χρόνια.

Τι έγινε στην συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ

Η συζήτηση στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης ξεκίνησε με πρώτο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχει πολυμελή εκπροσώπηση με επικεφαλή τον πρόεδρο του, Γιώργο Χριστοβασίλη. Ο "Αγιαξ της Ηπείρου" στοχεύει στην συμμετοχή του στα play-off, κάτι που δεν θα του επιτραπεί αν δεν αδειοδοτηθεί.

Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιήθηκε η ακρόαση του Πλατανία, ενώ ακολούθησε ο Πανθρακικός, με τον πρόεδρο του Δημήτρη Τσελέπη να εμφανίζεται αισιόδοξος ότι το ζήτημα θα κλείσει θετικά για την ομάδα της Θράκης.

Βέροια και Λεβαδειακός ήταν οι τελευταίες ομάδες που τοποθετήθηκαν για το θέμα της αδειοδότησης, ενώ από την διαδικασία απουσίαζε ο Εργοτέλης.

Υπενθυμίζεται ότι φάκελο δεν έχουν καταθέσει τόσο ο Πανιώνιος, ο οποίος απείχε από την διαδικασία για ακόμα μία χρονιά, όσο και οι ΟΦΗ και Νίκη Βόλου, που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα, ενώ οι υπόλοιπες ΠΑΕ έχουν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής σε πρώτο βαθμό.

Διαβάστε ακόμη...