Τον Ιούνιο στον ανακριτή ο Μαρινάκης!

Aπό sdna.gr: Επικαλούμενος λόγους αρνητικής δημοσιότητας, ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη ζήτησε από τον ανακριτή να μην παρουσιαστεί αυτοπροσώπως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Ευελπίδων και τελικά πήρε τη δικογραφία. Αρχές Ιουνίου η απολογία του.
Πηγή: sdna.gr
Τον Ιούνιο στον ανακριτή ο Μαρινάκης!

Σήμερα αναμενόταν να βρεθεί στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να παραλάβει το κατηγορητήριο που τον βαραίνει για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο και εν συνεχεία να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί. Τελικά, ο κ. Μαρινάκης δεν πήγε στην Ευελπίδων, καθώς το κατηγορητήριο το παρέλαβε ο δικηγόρος του, Βασίλης Δημακόπουλος. Το SDNA έχει όλες τις πληροφορίες και αποκαλύπτει...

Ο δικηγόρος Βασίλης Δημακόπουλος βρέθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, καθώς εκπροσωπεί και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννη Κομπότη, ο οποίος είχε κληθεί να απολογηθεί στον ανακριτή. Εκ μέρους του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο κ. Δημακόπουλος ζήτησε από τον Γιώργο Ανδρέαδη να μην παραστεί σήμερα ο πελάτης του στην Ευελπίδων, επικαλούμενος λόγους αρνητικής δημοσιότητας λόγω των media που τον περίμεναν στο χώρο των δικαστηρίων, προκειμένου να μην πληγεί η δημόσια εικόνα του.

Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, κατ΄ εξαίρεσιν, παρέδωσε στον κ. Δημακόπουλο το κατηγορητήριο. Ο συνήγορος του κ. Μαρινάκη, για λογαριασμό του πελάτη του, πήρε προθεσμία ως τις αρχές Ιουνίου, οπότε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει να παραστεί στο γραφείο του ανακριτή στην Ευελπίδων, για να απολογηθεί.

Μέχρι στιγμής, όλοι οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», παρέστησαν κανονικά στο γραφείο του Γιώργου Ανδρεάδη, προκειμένου να παραλάβουν το κατηγορητήριο που τους βαραίνει και ήδη κάποιοι εξ αυτών έχουν απολογηθεί. Μάλιστα, σε τρεις δικαστές, το πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, Χαρίλαο Ζυγογιάννη, το μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Μαρία Αναστασάκη και το μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, Γιώργο Βλάσση, έχει ήδη επιβληθεί, μετά από συμφωνία εισαγγελέα και ανακριτή, ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Αυτή την ώρα αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα και για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Κομπότη, ο οποίος απολογήθηκε νωρίτερα.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» τρέχουν και το SDNA τις παρακολουθεί από κοντά. Μείνετε συντονισμένοι!

Διαβάστε ακόμη...