Τελειώνουν τον Ιτάνζ...

Aπό paokweb.gr: Μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του Καμερουνέζου τερματοφύλακα είναι φανερό, ότι στον ΠΑΟΚ δεν "καίγονται" ιδιαίτερα για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Πηγή: paokweb.gr
Τελειώνουν τον Ιτάνζ...

Ο Σαρλζ Ιτάνζ φαίνεται πως επιθυμεί να παραμείνει στην Τούμπα και μετά το καλοκαίρι (οπότε και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του), αφού τόνισε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον ΠΑΣ, ότι είναι πρόθυμος να περιμένει την ΠΑΕ να του προσφέρει μία καινούργια συνεργασία. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.

Στον ΠΑΟΚ δείχνουν να έχουν πάρει την απόφασή τους, σχετικά με τον μέλλον του Καμερουνέζου στην ομάδα. Τα συνεχή δημοσιεύματα που φέρουν τον ΠΑΟΚ να αναζητά τερματοφύλακα (Λόρια κτλ) "προδίδουν" την πρόθεση της ΠΑΕ να βρει άλλον, προκειμένου να πλαισιώσει τον Παναγιώτη Γλύκο, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με το Δικέφαλο.

Ότι κι αν συμβεί εν τέλει, η αλήθεια είναι ότι ο Ιτάνζ πραγματοποιεί μία πολλή καλή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, δεν είναι λίγες οι φορές που αναδεικνύεται σε πολυτιμότερο της ομάδας (χθες στην ισοπαλία με τον ΠΑΣ) από τον κόσμο και η πρόθεση της ΠΑΕ να ολοκληρώσει τη συνεργασία μαζί του δεν μπορεί να κρίνεται και πολύ θετικά...

Διαβάστε ακόμη...