Τα νεύρα και η άβολη θέση του Ιβάν

Aπό thessports.gr: Για τον Ιβάν Σαββίδη, η χθεσινή δεν ήταν μια καλή μέρα, για πολλούς λόγους...
Πηγή: thessports.gr
Τα νεύρα και η άβολη θέση του Ιβάν

Η εμφάνιση της ομάδας του ήταν αποκαρδιωτική, η εικόνα στις κερκίδες, που είχαν μετά βίας 7.000 κόσμο, δεν του άρεσε καθόλου.
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δυσκολεύεται να δεχτεί το γεγονός ότι ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα, ενώ είναι εκνευρισμένος κι από τις κακές εμφανίσεις.
Αυτό το διήμερο είχε πολύωρες συναντήσεις με τα στελέχη του ΠΑΟΚ, αλλά και γενικότερα με συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη, προσπαθώντας να εξηγήσει το διπλό αυτό φαινόμενο (κακή ομάδα, άδειο γήπεδο).

Το αν έγινε η... σωστή ανάλυση, θα φανεί κυρίως από τις αποφάσεις, που θα παρθούν.
Το κακό για τον Σαββίδη είναι ότι αυτή η άσχημη εικόνα που εισέπραξε, συμπίπτει χρονικά και την εξόφληση των χρεών!
Σήμερα στις 11πμ είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση της ΠΑΕ στην Τούμπα, στην οποία υπάρχουν δύο θέματα. Η αύξηση κεφαλαίου για την εξόφληση των χρεών και η έκδοση ομολογιακού δανείου, για άγνωστο λόγο, που ίσως εξηγηθεί στους μετόχους σήμερα.

Η αύξηση κεφαλαίου θα είναι μίνιμουμ 10.500.000 ευρώ, όσα είναι δηλαδή και τα χρήματα που πρέπει να καταβάλει η ΠΑΕ για να εξοφλήσει τα χρέη στην εφορία κι ότι προσταθεί σ΄ αυτό το ποσό, θα είναι τα χρήματα, που θα χρειάζεται η ΠΑΕ για να καλύψει το άνοιγμα που υπάρχει στη φετινή σεζόν. Όπως είναι γνωστό, και αυτή τη σεζόν, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει μπει "μέσα".
Το ζητούμενο, φυσικά, είναι να έχει ο Ιβάν Σαββίδης τις σωστές απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα. Γιατί η ομάδα έχει αυτή την αποκαρδιωτική εικόνα, γιατί η Τούμπα είναι άδεια και γιατί όλα αυτά, χρειάζονται και επιπλέον κεφάλαια...

Διαβάστε ακόμη...