Σαν σήμερα πρόδωσαν τα όνειρα μας

Από paokweb.gr: Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την μεγαλύτερη οπαδική εκδρομή στην Ελλάδα και από την ήττα με κάτω τα χέρια από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του κυπέλλου.
Πηγή: paokweb.gr
Σαν σήμερα πρόδωσαν τα όνειρα μας

Το ταξίδι των οπαδών του ΠΑΟΚ ξεκίνησε από τα ξημερώματα, στο κομβόι των λεωφορείων το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετο, ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε μετά από περίπου 10 χρόνια σε τελικό κυπέλλου, τα όνειρα για την κούπα πολλά, η μεγαλύτερη οπαδική εκδρομή στην Ελλάδα ήταν γεγονός.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν στο ΟΑΚΑ και δίδαξαν για ακόμα μια φορά κερκίδα χορεύοντας και τραγουδώντας ημίγυμνοι στην βροχή. Οι οπαδοί ήταν εκεί οι παίκτες του ΠΑΟΚ όμως όχι, οι περίπου 30.000 φίλοι του Δικεφάλου που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ είδαν με απογοήτευση την ομάδα του Δικεφάλου να χάνει με κάτω τα χέρια από τον Παναθηναϊκο με 4-1.

Σαν σήμερα το λοιπόν οι παίκτες του Δικεφάλου πρόδωσαν τα όνειρα χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟΚ, που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ με την ελπίδα ότι θα δουν την ομάδα τους να σηκώνει το τρόπαιο, ανταυτού είδαν προς απογοήτευση τους τους παίκτες του ΠΑΟΚ να μην ''μπαίνουν'' ποτέ στο γήπεδο...

Διαβάστε ακόμη...