Άγριο κράξιμο στα social media!

Από paokweb.gr: Ξεσπάει ο κόσμος του ΠΑΟΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δεν αντέχει άλλο από την τραγική -σε όλα τα επίπεδα- εικόνα της ομάδας.
Πηγή: paokweb.gr
Άγριο κράξιμο στα social media!

O κόσμος του ΠΑΟΚ "βράζει", ύστερα από την τραγική εμφάνιση -μία ακόμη- και την ισοπαλία, κόντρα στον ΠΑΣ. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στην Τούμπα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεσπούν μέσω των social media και εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την "αποκαρδιωτική" εικόνα της ομάδας. Μάλιστα, με αφορμή και τη μεγάλη νίκη της ομάδας βόλει στον Πειραιά, μοιραία, έρχεται η σύγκριση για το ποια ομάδα από τις δύο (του βόλει ή του ποδοσφαίρου) πρεσβέυει επάξια το Σύλλογο...

Μερικές χαρακτηριστικές αναρτήσεις των "αγανακτισμένων" ΠΑΟΚτσήδων:

"παλατάκι ολοι απο εβδομάδα,εκεί που παίζει ο πραγματικός ΠΑΟΚ"

"Γκέλα ο πας.."

"ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ LIDL"

" ΓΧ,Κυριακου,Τζαβέλα μπουλο"

"Παλι τα ματια μας πονεσανε..α ρε που την καταντησατε την ομαδα..να καθεσαι ομορφα και ωραία να την δεις και να την βλεπεις με το ζορι.. ειναι να τους λυπασαι."

"ακομα δεν καταλαβε ο σαββιδης τι γινεται και δεν ερχεται κοσμος στο γηπεδο?ζωα ειστε μεσα στην διοικηση,ΖΩΑ!ο χουμπ με τον αγγελο φταινε"

"Άραγε ο κολκας24 τι να έχει να πει για το σημερινό. ..??ότι φταίει ο άγγελος φυσικά! !!χάχα! !!έξω το παρεακι από τον ΠΑΟΚ!!!Ιβάν ξύπνα! !"

" Mην αγχώνεστε... Έρχονται ο Μπαργκάν με τον Γοδόι να μας ανεβάσουν επίπεδο..."

Διαβάστε ακόμη...