Τα… παζάρια του Νομπόα

Aπό thessports.gr: Σε επαφές με την ομοσπονδία του Εκουαδόρ και τον προπονητή του στην Εθνική, βρίσκεται ο Κριστιάν Νομπόα, όπως δήλωσε ο ίδιος. Επιβεβαίωσε ότι θα παίξει σίγουρα σε δύο παιχνίδια των πλέι οφ και γίνεται προσπάθεια να παίξει σε περισσότερα.
Πηγή: thessports.gr
Τα… παζάρια του Νομπόα

Σχολιάζοντας τη σημερινή αναμέτρηση στη NOVA ο 30χρονος μέσος είπε: «Δεν ξέρω και δεν μπορώ να μιλήσω για τους συμπαίκτες μου, αλλά εγώ αισθάνομαι μία χαρά. Από εκεί και πέρα το πρόβλημα στο δεύτερο μέρος ήταν ότι όταν βγήκε ο Περέιρα, η ομάδα αναγκαστικά τραβήχτηκε πίσω και για αυτό παρουσίασε αυτό το πρόσωπο που παρουσίασε».

Σχετικά με τα πλέι οφ, ανέφερε: «Θεωρώ ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και έχουμε την ποιότητα να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Τότε θα παίξουμε πολύ πιο δυνατά και πιο συγκεντρωμένα. Είναι πολύ σημαντικό να μην χάσουμε στα πλέι οφ και εξίσου σημαντικό να ξεκινήσουμε την διαδικασία με νίκη».

Για τη δική του συμμετοχή, απάντησε: «Αυτός είναι ο κανονισμός της FIFA. Πρέπει να είμαι με την Εθνική ομάδα της χώρας μου δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα θα παίξω δύο παιχνίδια στα πλέι οφ. Από κει και πέρα παλεύουμε να κερδίσουμε ακόμη ένα ή και δύο παιχνίδια. Για να το πετύχουμε αυτό μιλάμε με τον προπονητή του Εκουαδόρ και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας».

Διαβάστε ακόμη...