Πολύωρες συσκέψεις με Ιβάν

Από inpaok,com: Πολύωρες συσκέψεις είχε το Σάββατο με τους επιτελείς του ο Ιβάν Σαββίδης.
Πηγή: inpaok.com
Πολύωρες συσκέψεις με Ιβάν

Οι Ιάκωβος Αγγελίδης, Μαρία Γκοντσάρεβα και άλλα στελέχη της ΠΑΕ, έμειναν επί πολλές ώρες στο MAKEDONIA PALACE και συζήτησαν μια σειρά θεμάτων με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μια προσπάθεια να ιεραρχηθούν τα προβλήματα και οι προτεραιότητες για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τα θέματα που απασχολούν τον Σαββίδη είναι η πληρωμή των χρεών, η τελική απόφαση για το αθλητικό κέντρο, η επιλογή τεχνικού διευθυντή ενώ στην ατζέντα προστέθηκε και η διοργάνωση εκδηλώσεων για τον εορτασμό 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ.

Ο ομογενής επιχειρηματίας έθιξε ως θέμα προς συζήτηση και προβληματισμό την απουσία του κόσμου από το γήπεδο, γεγονός που τον ενοχλεί ιδιαίτερα και δεν το έκρυψε στις συζητήσεις που είχε με τους συνεργάτες του.

Το ίδιο πρόβλημα συζητήθηκε και το απόγευμα της Κυριακής καθώς υπήρξε νέα σύσκεψη στο ξενοδοχείο, λίγη ώρα μετά το τέλος με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αρκετή ένταση από την πλευρά του μεγαλομετόχου που εμφανώς έδειχνε ότι είχε νεύρα τόσο από την εικόνα της άδειας Τούμπα όσο και από το τελικό αποτέλεσμα που έδωσε στον Παναθηναικό το δικαίωμα να επανέλθει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ παράλληλα έδωσε αφορμή στον κόσμο για νέες αποδοκιμασίες στην Τούμπα.

Ωστόσο εκτιμάται ότι για την ώρα δεν θα λάβει καμία απόφαση που αφορά το μέλλον της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...