«Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας»

Από volleynews.gr: Αφού έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Καζάζης δήλωσε πως ο Ολυμπιακός θα ανέβει στην Θεσσαλονίκη για να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου:
Πηγή: volleynews.gr
«Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας»

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, κέρδισε δίκαια. Εμείς παρά το κακό ξεκίνημα με τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο ανατρέψαμε την εικόνα. Καταφέραμε να προηγηθούμε αλλά από εκεί και πέρα δεν δείξαμε την θέληση που θα έπρεπε σε ένα τέτοιο παιχνίδι για να το ολοκληρώσουμε. Αυτό έδωσε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να ξαναμπεί στο ματς . Το καθοριστικό κομμάτι ήταν της επίθεσης αφού υστέρησαν παίκτες κλειδιά για την ομάδα μας. Παρότι είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση έχουμε μια ακόμα ευκαιρία. Πάμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε και να πουλήσουμε το τομάρι μας ακριβά».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: «Θεωρώ ότι για άλλη μια φορά πληρώσαμε κάποια νεκρά διαστήματα που είχαμε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας πράγμα που δεν επιτρέπεται σε αυτά τα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια ωστόσο είναι στο χέρι μας να ξαναφέρουμε τη σειρά των τελικών στο Ρέντη. Το μόνο θετικό που μπορούμε να κρατήσουμε είναι το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του παιχνιδιού που μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε».

Διαβάστε ακόμη...