Ιβάν, δεν φταίει κανείς!

Από paokweb.gr: Εκνευρισμένος εμφανίστηκε να φεύγει από το γήπεδο της Τούμπας ο Ιβάν Σαββίδης, για μια ακόμη φορά.
Πηγή: paokweb.gr
Ιβάν, δεν φταίει κανείς!

Το γνωστό τροπάριο το τελευταία τρία χρόνια. Για μια ακόμη φορά ο Ιβάν Σαββίδης αποχώρησε προβληματισμένος και... νευριασμένος από το γήπεδο της Τούμπας. Και πως να μην είναι όταν βάζει εκατομμύρια και δεν μπορεί να κάνει μια ομάδα που θα την γουστάρει ο κόσμος.

Επειδή το ποτήρι ξεχείλισε, Ιβάν δεν φταίει κανείς για το σημερινό χάλι του ΠΑΟΚ. Όσα λεφτά και αν βάλεις, όσα πρόσωπα και αν αλλάξεις, το σκηνικό θα είναι το ίδιο αν δεν ακούσεις τον απλό κόσμο της ομάδας.

Ο κόσμος κουράστηκε, σιχάθηκε και αηδίασε από όσα βιώνει τον τελευταίο καιρό στην ομάδα. Μια ομάδα άνοστη που απλά δεν είναι Π.Α.Ο.Κ.

Και πως να είναι Π.Α.Ο.Κ. όταν στην ομάδα εξακολουθούν να παίζουν ποδοσφαιριστές που πέρα από το γεγονός ότι δεν προσφέρουν, προκαλούν μια τεράστια απέχθεια στον κόσμο. Ποιοι είναι αυτοί τους ξέρει ο Ιβάν Σαββίδης και ονόματα έχουν υποδείξει δεκάδες φορές οι Σύνδεσμοι με ανακοινώσεις τους.

Πως να είναι Π.Α.Ο.Κ. όταν στη διοίκηση παραμένουν στελέχη που αποδεδειγμένα δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στην οργάνωση της ομάδας αλλά μόνο την κρατάνε πίσω.

Όταν εδώ και τρία χρόνια κάθε Μάρτιο βλέπουμε το ίδιο παραμύθι με τους ίδιους πρωταγωνιστές οι οποίοι τολμούν να χαρακτηρίσουν "ντέρμπι" των αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα! Όταν ποδοσφαιριστής της ομάδας προσβάλει με ακραίο τρόπο τον θεσμό του προπονητή και με το που απομακρύνεται ο δεύτερος, τον επαναφέρουν την ίδια μέρα!

Όταν ο Ρόμπερτ Μακ τόλμησε να δηλώσει δημοσίως ότι είναι καλύτερα ο ΠΑΟΚ να παίζει χωρίς κόσμο επειδή... φοβάται τις αποδοκιμασίες! Και δεν του κρέμασαν το δελτίο.

Όταν λοιπόν Ιβάν νιώσεις τον παλμό του κόσμο και κυρίως καταλάβεις την αγανάκτηση του, τότε ίσως καταφέρεις να κάνεις τον ΠΑΟΚ μεγάλο.

Διαβάστε ακόμη...