Η τελευταία προπόνηση και ο Λιάπης για Κολοσσό…

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του PAOK Sports Arena ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 στις 5μ.μ. στο «Παλατάκι» για την 24η αγωνιστική της Basket League.
Πηγή: paokbc.gr
Η τελευταία προπόνηση και ο Λιάπης για Κολοσσό…

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της ομάδας. Jake Odum και Marc Carter συμμετείχαν στο πρόγραμμα της ομάδας, αλλά δεν είναι 100%. Κώστας Χαραλαμπίδης και Κώστας Κακαρούδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, συνεχίζοντας την αποθεραπείας τους, από τους σοβαρούς τραυματισμούς που αποκόμισαν στη διάρκεια της σεζόν.

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Μιχάλης Λιάπης, αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα με τον Κολοσσό τόνισε: «Ο Κολοσσός είναι μία πολύ καλή ομάδα και το έχει αποδείξει ιδιαίτερα το τελευταίο δίμηνο, όπου αφού κατάφερε να τελειώσει με το θέμα της παραμονής, κοιτάζει και πιο ψηλά και διεκδικεί ακόμη και μία θέση στην εξάδα. Πρέπει να προσέξουμε κυρίως τα περιφερειακά σουτ, γιατί είναι ομάδα που της αρέσει να σουτάρει και έχει εύστοχους παίκτες. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα που είναι και η δύναμή μας και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις στην επίθεση. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια που μένουν ως το τέλος της κανονικής περιόδου, για να μπούμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα πλέι οφ, αλλά δεν έχουμε κανένα άγχος σαν ομάδα. Θέλουμε ωστόσο να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ως το τέλος του πρωταθλήματος. Η διακοπή πιστεύω ότι μας βοήθησε, γιατί και η ομάδα ξεκουράστηκε, αλλά και είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε σε πολλά και στις αδυναμίες μας, κάτι που μας βοήθησε να αντιμετωπίσουμε με σωστό τρόπο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό στην Κηφισιά. Πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι από εδώ και πέρα. Περιμένουμε το τέλος της κανονικής περιόδου και την αρχή των πλέι οφ, είμαστε προετοιμασμένοι για μία σειρά συνεχόμενων αγώνων και σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά αυτό είναι κάτι που και το γνωρίζαμε ότι θα γίνει, αλλά και το ζήσαμε σε μεγάλο βαθμό με την συμμετοχή μας στο Eurocup. Και σε αυτό το κομμάτι των συνεχόμενων αγώνων νομίζω ότι θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι κι αυτό που μετρά από εδώ και πέρα είναι να υπερασπιστούμε ότι έχουμε πετύχει και ότι μας δίνει η 3η θέση. Δεν πρέπει να πάει στράφι όλη η προσπάθεια που έχουμε κάνει και τώρα πια νομίζω ότι είναι στο χέρι μας».

Διαβάστε ακόμη...