Βάζει 15 εκατομμύρια ο Σαββίδης!

Από gazzetta.gr: Στα 15 εκατ. ευρώ θα προκηρυχτεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr. Τα 10,4 εκατ, θα δοθούν για τα χρέη του Δικεφάλου, στο Δημόσιο και τα υπόλοιπα για να καλυφθούν τρέχοντα έξοδα του σωματείου.
Πηγή: gazzetta.gr
Βάζει 15 εκατομμύρια ο Σαββίδης!

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Παρασκευή (24/4) ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος είχε διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη του ΠΑΟΚ. Βασικότερο θέμα συζήτησης ήταν αυτό των χρεών. Όπως είναι γνωστό νομικός της ΠΑΕ παρέλαβε τις βεβαιώσεις από τα δικαστήρια, που αναφέρουν ότι οι φορολογικές υποθέσεις του ΠΑΟΚ δεν συζητήθηκαν ακόμα. Ήδη, οι βεβαιώσεις προσκομίστηκαν στην εφορία, όπως απαιτούν οι διατάξεις υπαγωγής στη ρύθμιση. Το αίτημα ένταξης του ΠΑΟΚ, θα κατατεθεί πιθανότατα τις επόμενες ημέρες.

Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ αποφασίσθηκε ότι θα είναι στα 15 εκατ. ευρώ. Από αυτά τα 10,4 εκατ. θα πάνε για να κλείσει η υπόθεση των χρεών προς το Δημόσιο, ενώ τα 4,6 εκατ. ευρώ θα διατεθούν προκειμένου να βγει η χρονιά. Δηλαδή θα καλυφθούν υποχρεώσεις της ομάδες σε ποδοσφαιριστές (συμβόλαια), αλλά και διάφορα έξοδα που έχει η ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...