Ο Αστέρας Εξαρχείων ευχαριστεί Μαρινάκη και Παραπολιτικά!

Από sdna.gr: Η ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και η... υπεράσπιση του Κ. Νικολακόπουλου...
Πηγή: sdna.gr
Ο Αστέρας Εξαρχείων ευχαριστεί Μαρινάκη και Παραπολιτικά!

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για την πολύπλευρη βοήθεια του προς τον Αστέρα Εξαρχείων, μέρος της οποίας υπήρξε και η διαφήμιση των εφημερίδων "Παραπολιτικά" και "Μετρό" στη φανέλα, ευχαρίστησε με επιστολή της η διοίκηση της ομάδας.

Πέραν της ειρωνείας του πράγματος (οι διοικούντες τον σύλλογο με το πιο αντιεξουσιαστικό προφίλ στη χώρα να αποκαλούν πιστό φίλο και να ευχαριστούν από τα βάθη της καρδιάς τους τον εφοπλιστή Μαρινάκη) το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ανακοίνωσης είναι αυτό: "Χρόνια τώρα ο Ευάγγελος Μαρινάκης στέκεται δίπλα στον Αστέρα και στις ανάγκες του, ιδιαίτερα στα Τμήματα Καλαθοσφαίρισης, Ποδοσφαίρου και Ακαδημιών και τα Γυναικεία Τμήματα του Συλλόγου μας όταν αγωνιζόταν στην Α1 κατηγορία για χρόνια. Τα «Παραπολιτικά» και το «Μετρό» κοσμούσαν τη φανέλα του Συλλόγου μας".

Δηλαδή, οι κ.κ. Μαζαράκης και Μηλιώνης, που υπογράφουν την ανακοίνωση, ισχυρίζονται ότι τα "Παραπολιτικά" και το "Μετρό" ανήκουν στον πρόεδρο του Ολυμπιακού;

Δημοσιογράφος - Δικηγόρος

Βγαίνουν στον αέρα οι αποκαλύψεις για τις ένορκες καταθέσεις του Καλαϊτζίδη και του Γεωργέα για το ματς Ολυμπιακού - Βέροια, να και το άρθρο του Κώστα Νικολακόπουλου που μας εξηγεί με επιχειρήματα γιατί οι παίκτες των φιλοξενουμένων ΔΕΝ κάθισαν να χάσουν.

Σκάνε οι δηλώσεις του Σάντσεζ για το ρόλο του συστήματος στον υποβιβασμό του Απόλλωνα Αθηνών, άρθρο ο Νικολακόπουλος για να μας πείσει ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία σχέση με την μαύρη μοίρα της "Ελαφράς Ταξιαρχίας". Νομίζω οι παράγοντες των Ερυθρολεύκων δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν δικηγόρο στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Ο κ. Νικολακόπουλος τα καταφέρνει μια χαρά. Και γιατί όχι άλλωστε. Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή...

Διαβάστε ακόμη...