Τα σενάρια της πρόκρισης στον όμιλο «φωτιά»

Από waterpololive.gr: Στον Α΄ Όμιλο των Εφήβων γίνεται πραγματική «μάχη» (πέρα από τον πρώτο κι αήττητο ΠΑΟΚ) για την 2η θέση, που οδηγεί στην τετράδα της διοργάνωσης.
Πηγή: waterpololive.gr
Τα σενάρια της πρόκρισης στον όμιλο «φωτιά»

Η Χίος, μετά τη σημερινή (Σάββατο) ήττα από τον «Δικέφαλο» έμεινε οριστικά (λόγω και των πολλών προβλημάτων με γαστρεντερίτιδες που ταλαιπώρησαν παίκτες της) εκτός... νυμφώνος, με τη Βουλιαγμένη να κρατάει περισσότερο την τύχη στα χέρια της σε σχέση με τα Χανιά κι εξηγούμε το γιατί.

Αν κερδίσουν (στο ντέρμπι, που θα ξεκινήσει στις 20.00) τα Χανιά τον ΝΟΒ με τρία γκολ θα περάσουν αυτά στην τετράδα, όμως αν πράξουν κάτι ανάλογο με λιγότερα από τρία, αν αναδειχθούν ισόπαλα ή ηττηθούν, τότε οι πολίστες του Παναγιώτη Πρίμπα θα προκριθούν στα ημιτελικά.

Κι όλα τα παραπάνω στέκουν διότι η Χίος κέρδισε 11-9 τα Χανιά κι ηττήθηκε με τρία, 11-8, από τη Βουλιαγμένη. Αρα σε τριπλή ισοβαθμία είναι στο -1. Τα Χανιά αν κερδίσουν με τρία γκολ θα πάνε στο +1, με τον ΝΟΒ στο 0, αφού κέρδισε με 11-8 την Χίο.

Επομένως η «μάχη των μαχών» θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, με δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού πόλο να «διασταυρώνουν τα ξίφη τους».

Διαβάστε ακόμη...