Προς αναβολή η 33η αγωνιστική της Super League

Από sentragoal.gr: Για την 33η αγωνιστική παίρνει μετάθεση, εκτός απροόπτου, η αντίδραση των διαιτητών, ως κίνηση στήριξης στους έξι ρέφερι (Κάμπαξης, Ιωαννίδης, Αμπάρκιολης, Σπάθας, Δημητρόπουλος, Γιάχος) που κατηγορούνται για δωροδοκία - δωροληψία στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη.
Πηγή: sentragoal.gr
Προς αναβολή η 33η αγωνιστική της Super League

Οι 73 διαιτητές και βοηθοί της μεγάλης κατηγορίας ψήφισαν, τελικά, ομόφωνα «ναι» για «καθολική αποχή από τα αγωνιστικά μας καθήκοντα», όπως ανέφερε το e-mail που είχε κυκλοφορήσει πρόσφατα στις τάξεις τους από το άτυπο προεδρείο, καθώς θεωρούν ότι ποινικοποιούνται τα σφυρίγματά τους, κάτι που δεν προβλέπεται από τον κανόνα 5 της FIFA και της UEFA.

Το μόνο που απομένει, πλέον, είναι να αποστείλουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, τη Δευτέρα πιθανότατα, ομαδικά κωλύματα στην ΚΕΔ, την στήριξη της οποίας άλλωστε (και της ΕΠΟ) έχουν.

Η ΚΕΔ (ξανα)όρισε κατηγορούμενους ρέφερι

Στο μεταξύ, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας όρισε και στην 32η αγωνιστική της Super League κατηγορούμενους ρέφερι για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Ο Θανάσης Γιάχος (Χίου) θα διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία 4ος θα είναι ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας), ενώ ο Κάμπαξης (Εύβοιας) ορίστηκε 4ος στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός.

Διαβάστε ακόμη...