Αναποφάσιστος για επίθεση

Aπό sportday.gr: Στον ΠΑΟΚ ξέρουν πολύ καλά ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα τον οποίο υποδέχονται αύριο το μεσημέρι (15:00) στην Τούμπα, είναι το σύνολο εκείνο που φέτος δεν έχει χάσει από καμία ομάδα της πρώτης επτάδας στο πρωτάθλημα!
Πηγή: sportday.gr
Αναποφάσιστος για επίθεση

Και μόνο αυτό φανερώνει τις δυσκολίες της αυριανής αναμέτρησης, στην οποία ο ΠΑΟΚ δεν έχει τους τιμωρημένους Παπαδόπουλο, Ρατς, Βίτορ, αλλά και τους τραυματίες Σαλπιγγίδη, Μαντούρο.

Σε σχέση με περασμένα παιχνίδια, το μόνο σίγουρο αναφορικά με την ενδεκάδα είναι ότι ο Σκόνδρας θα παίξει αριστερό μπακ αντί του Ρατς και ο Ρικάρντο Κόστα θα αντικαταστήσει τον Μιγκέλ Βίτορ. Από εκεί και πέρα είναι ανοικτό αν ο ΠΑΟΚ παίξει με 4-3-3 και τους Κάτσε, Τζιόλη, Νομπόα στο κέντρο ή αν επιλεγεί σχήμα με 4-4-2. Στο πιθανό 4-3-3 πάντως, ο Γκολάσα έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει μπροστά απ' ό,τι ο ιδιαίτερα ντεφορμέ Περέιρα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδειξε σε βίντεο πλάνα από αγώνες του ΠΑΣ, μιας ομάδας με πολύ καλή οργάνωση και στη συνέχεια δούλεψε αρκετά για διάσπαση οργανωμένης άμυνας.

Σήμερα ο ΠΑΟΚ έχει άλλη μία προπόνηση το απόγευμα και αργότερα θα ανακοινωθεί αποστολή που θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο.

Λίγο πριν από την προπόνηση ο Κάτσε θα πάρει το βραβείο για το καλύτερο γκολ της περασμένης αγωνιστικής.

Διαβάστε ακόμη...