Ήρθε ο Σαββίδης…

Από inpaok.com: Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει προγραμματίσει αρκετά ραντεβού που αφορούν τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα.
Πηγή: inpaok.com
Ήρθε ο Σαββίδης…

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα ενημερωθεί αρχικά από το γιο του Γιώργο για θέματα που αφορούν τον Δικέφαλο. Ο πρωτότοκος γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ βρίσκεται κοντά στην ομάδα τις τελευταίες 10 ημέρες (είχε ταξιδέψει και στην Κέρκυρα) και έχει διαμορφώσει άποψη για αρκετά ζητήματα που θα συζητήσει με τον πατέρα του πριν τις συναντήσεις του Ιβάν με τους επιτελείς του.

Πρόθεση του μεγαλομετόχου είναι να προχωρήσει σε αποφάσεις για ζητήματα όπως το χειρισμό του θέματος των χρεών και της επιλογής του τεχνικού διευθυντή για τον οποίο ναι μεν δεν υπάρχει βιασύνη αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν συζητήσεις και φυσικά η τελική επιλογή.

Παράλληλα ο ομογενής επιχειρηματίας έχει ζητήσει να ενημερωθεί για τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με τη δημοσίευση του πορίσματος Κορέα και τις προεκτάσεις του καθώς η Ελλάδα απειλείται με αποβολή από τις ευρωπαικές διοργανώσεις με πρόσχημα το αυτοδιοίκητο που εξελίσσεται σε ασπίδα προστασίας όχι μόνο της ΕΠΟ αλλά τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναικού.

Εκτιμάται ότι ο μεγαλομέτοχος θα μείνει μέχρι την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη και πριν αναχωρήσει θα έχει δώσει κατευθύνσεις στους συνεργάτες του για όλα τα θέματα.

Διαβάστε ακόμη...