«Μικρό αβαντάζ ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Ορεστιάδας, Κώστας Δεληκώστας και μίλησε για τον πρώτο τελικό της volleyleauge μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.
Πηγή: arenafm.gr
«Μικρό αβαντάζ ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν περίμενε να φτάσει τόσο ψηλά ο ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα κοντά να το κάνει αυτό, το περιμέναμε και είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα που γεμίζει το γήπεδο».

Για τον τελικό του κυπέλλου:

«Είναι ένας τελικός, οι ομάδες είναι κοντά σε επίπεδο και όλα μπορούν να γίνουν. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα προβάδισμα καθώς έκανε καταπληκτική εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό ενώ έχει και τον κόσμο. Όλα αυτά είναι θεωρητικά και είναι κοντά οι ομάδες. Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ παίζει καταπληκτικά μπλοκ – άμυνα και με τον Χιμένεζ και τον Γκόμεζ έχει ένα προβάδισμα στο ψηλό παιχνίδι. Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό αβαντάζ. Υπάρχουν πολλά ζητούμενα στις ομάδες. Ο Σαφράνοβιτς είναι κορυφαίος υποδοχέας και αν τελικά δεν είναι σε καλή κατάσταση ο ΠΑΟΚ θα έχει πρόβλημα γιατί αυτός κάνει την «βρώμικη» δουλειά».

Για το γεγονός πως πάει να ανατραπεί η κυριαρχία του Ολυμπιακού:

«Σε ένα σπορ θέλουμε να αλλάζουν και τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ έκανε μια μεγάλη επένδυση και γέμισε το γήπεδο 8.000 κόσμο. Αυτό δεν θα το πιστεύαμε αν το ακούγαμε στην αρχή. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα, μόνο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Για το αν θα μείνει στην Ορεστιάδα:

« Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις και θα δούμε. Μπήκαμε στην 8αδα, είχαμε κάποια προβλήματα, πετύχαμε τον στόχο μας και περιμένουμε».

Για την επιστροφή του Ηρακλή στην Α1΄:

«Ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς τον Ηρακλή δεν γίνεται. Είμαι χαρούμενος που ο Ηρακλής επιστρέφει και πιστεύω πως θα έρθει και δυνατός».

Διαβάστε ακόμη...