«Θέλει δουλειά η επίθεση»

Aπό metrosport.gr: Ο Γιώργος Γεωργιάδης έδειξε στους παίκτες του τα λάθη τους και τους μίλησε για τους τομείς που πρέπει να βελτιωθούν.
Πηγή: metrosport.gr
«Θέλει δουλειά η επίθεση»

Κατά το διάστημα των διακοπών του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων και λόγω Πάσχα ο Γιώργος Γεωργιάδης έριξε το βάρος στην αμυντική βελτίωση του ΠΑΟΚ. Τα πρώτα δείγματα γραφής φάνηκαν, κυρίως, στον αγώνα με την Κέρκυρα, όπου ο Δικέφαλος δεν δέχθηκε γκολ σε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά τις αρχές Νοεμβρίου και το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Πλέον, αυτό που προβληματίζει τον τεχνικό του ΠΑΟΚ είναι το επιθετικό «ξεμπούκωμα» της ομάδας και σε αυτό εστίασε στην χθεσινή του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου. «Στην άμυνα ήμασταν βελτιωμένοι, τώρα πρέπει να κοιτάξουμε την επίθεση.

Είναι δύσκολο κομμάτι αυτό, θέλει δουλειά, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε» τους είπε χαρακτηριστικά, ενώ έδειξε στους παίκτες του και τα λάθη στα οποία υπέπεσαν στο παιχνίδι με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Ο Γ.Χ. ποντάρει ιδιαίτερα από εδώ και πέρα στο φορμάρισμα των Αθανασιάδη, Μακ και Περέιρα, οι οποίοι στο ξεκίνημα της σεζόν σκόραραν με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή, εξάλλου, θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν ότι πιο αξιόπιστο επιθετικά είχε να επιδείξει ο ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς και άρα πρέπει να αναλάβουν δράση οι υπόλοιποι επιθετικοί του Δικεφάλου για να μην δυσκολευτεί ξανά η ομάδα να φτάσει σε μία επιτυχία.

Πρέπει να σημειωθεί, τέλος, ότι στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Γεωργιάδης για να διορθώσει κάποια κακώς κείμενα στο αγωνιστικό κομμάτι δεν έχει για «σύμμαχο» του τον χρόνο, αφού τα πλέι οφ πλησιάζουν, την ώρα που δεν υπάρχει περιθώριο για να χαθεί και ο τελευταίος στόχος της σεζόν, αυτός της συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε ακόμη...