"Yπάρχει συμφωνία με τον Βρύζα"

Aπό contra.gr: Ο προοπονητής της Βέροιας, Στέφανος Γαϊτάνος, μίλησε για τις συζητήσεις του με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ και κατέθεσε την αποψή του για τις ικανότητες του Βλάνταν Ιβιτς.
Πηγή: contra.gr
"Yπάρχει συμφωνία με τον Βρύζα"

Ο Στέφανος Γαϊτάνος αποκάλυψε μιλώντας στον Arena 89.4 ότι ο Ζήσης Βρύζας είναι προ των πυλών της Βέροιας, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Βλάνταν Ιβιτς.

"Μίλησα με τον Ζήση, πιστεύω πως υπάρχει μια συμφωνία. Ο Ίβιτς είναι ο πόθος του προέδρου και δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε το θέμα. Είναι καλό να μπει ένα νέο παιδί στα βαθιά, όμως δεν πρέπει να το πάρουμε και στον λαιμό μας. Στην Κ20 μου άρεσε η παρουσία του, η σοβαρότητα του, ο τρόπος με τον οποίο αποδέχεται τον αντίπαλο και αυτό το παιδί μου φαίνεται πως έχει προοπτική", τόνισε, ενώ για την ευρεία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης σημείωσε:

"Εκ του αποτελέσματος κρινόμενοι πήγαμε πολύ καλά. Αν τα πράγματα πήγαιναν άσχημα ήταν πολύ μεγάλο το ρίσκο. Η Βέροια ξεκίνησε για Ευρώπη και έφτασε να κινδυνεύει. Χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ, κουράστηκα αφάνταστα και πήρα αποφάσεις με φοβερό ρίσκο. Χθες, δεν έπαιξαν δύο αμυντικοί που στα προηγούμενα ματς ήταν βασικοί. Πήραμε το ρίσκο και τα παιδιά που μπήκαν είχαν άλλο στυλ και προσαρμόστηκαν.

Επίσης, έβαλα τον Ντουμίτρου με τον Μπεν στο ίδιο δωμάτιο και τους χρησιμοποίησα για να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα τους έναντι στα σέντερ – μπακ του Αστέρα. Πήραμε ρίσκα και μας βγήκαν. Πρέπει να διαχειριστείς πολλές καταστάσεις και δεν είναι εύκολο να αφήσεις τον Μπράβο εκτός αποστολής. Η ιστορία του είναι σεβαστή αλλά εγώ δεν τον έχω δει. Ο παίκτης σεβάστηκε την απόφαση μου και δεν θα μπορούσα να πετύχω τίποτα αν οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν καταπληκτικούς χαρακτήρες. Δεν υπάρχει γκρίνια από όσους δεν παίζουν και όλοι είναι πειθαρχημένοι στο πλάνο".

Διαβάστε ακόμη...