«Ζούμε στιγμές μπάσκετ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε αντιπρόεδρος του Α.Σ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και μίλησε για την πρόκριση του «Δικεφάλου» στον τελικό του πρωταθλήματος μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού.
Πηγή: arenafm.gr
«Ζούμε στιγμές μπάσκετ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο ΠΑΟΚ πάντα στοχεύει στην πρώτη θέση και στον πρωταθλητισμό και περιμέναμε αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο Α.Σ και ο κ. Ανδρέου πάσχισαν πολύ για να πετύχουν κάτι τέτοιο. Ήρθε το κύπελλο και πιστεύω θα κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα. Ζούμε στιγμές μπάσκετ και πλέον γεμίζει το γήπεδο με 8.000 κόσμο κάτι που δεν περιμέναμε στο βόλεϊ».

Για την εύκολη νίκη επί του Παναθηναϊκού:

«Αυτή είναι η διαφορά των δύο ομάδων. Ο κόσμος έσπρωξε την ομάδα αλλά έχουμε και μια καταπληκτική ομάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε να χάσει κάτι και για αυτό οδήγησε το παιχνίδι εδώ. Φάνηκε στο τέλος η διαφορά των δύο ομάδων».

Για την παρουσία του Ιάκωβου Αγγελίδη και του Γιώργου Σαββίδη στο γήπεδο:

«Ήταν πολύ ευχαριστημένοι και οι δύο. Όλα αυτά δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ θέλουν τον ΠΑΟΚ ενωμένο και για αυτό ήρθε ο κ. Αγγελίδης και ο Γιώργος Σαββίδης. Ο Γιώργος Σαββίδης είναι πραγματικά οπαδός του ΠΑΟΚ και τον έχουμε δει να πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη Πέμπτη. Είμαστε όλοι μαζί και το δείχνουμε σε κάθε φάση».

Για την ώρα του αγώνα της Πέμπτης:

«Εμείς δεν δεχτήκαμε το να γίνει το παιχνίδι στις 19:00 και πιστεύω πως θα γίνει στις 20:00. Είναι καλύτερα για τον κόσμο και πιστεύω θα υπάρχουν 10.000 φίλαθλοι. Από σήμερα αρχίζει η προπώληση και πιστεύω θα γίνει χαμός με τα εισιτήρια».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Οι φίλαθλοι ήταν καταπληκτικοί. Είχαμε 8.000 φιλάθλους και δεν έγινε το παραμικρό. Θα κάνουμε μια συνάντηση με τα παιδιά και πιστεύω θα συνεχιστεί το καταπληκτικό κλίμα που δημιουργήθηκε».

Διαβάστε ακόμη...